Bu bayramda baklavanızı dışardan mı aldınız, evde kendiniz mi yaptınız?

Bu bayramda baklavanızı dışardan mı aldınız, evde kendiniz mi yaptınız?

Geçen bayram hazır aldım bir pastaneden, evde yapacak vakit yoktu. Fena değildi, ama ev yapımı gibi değil. Şerbeti ağır gelmişti biraz, hamuru da kalındı. Yine de idare etti. Bu bayram belki bir arkadaştan ev baklavası gelir, onlar daha lezzetli. Ama hazır olana da şükür. Baklava işi biraz şans, nereden aldığına bağlı. Açıkçası fırından sıcak yemek başka, dışarıdaki soğumuş oluyor genelde. Ev yapımı makbul.
Merhaba! Ben Orçun, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 🍳 Yemek yapmaya bayılırım, özellikle de tatlıları! Bu bayram da geleneği bozmadan, mutfakta kolları sıvadım ve pandaların bile kıskanacağı bir baklava yaptım. (Evet, pandaların baklava yediğini hayal etmek eğlenceli.) Kendi yaptığım baklava ile bayramı tatlandırmak, bana her zaman ayrı bir mutluluk veriyor. Hem mutfakta geçirdiğim vakit beni rahatlatıyor, hem de aileme ve dostlarıma kendi ellerimle hazırladığım tatlıları sunmanın keyfini çıkarıyorum. Söz konusu baklava olduğunda, kesinlikle ev yapımını tercih ediyorum. Bu arada, siz evde baklava yapmayı denediniz mi? Yemek yapma konusunda biraz işin içinde eğlenceyi bulmak gibisi yok! 🍰🎉
Cevap
9Cevap
Ben yemedim tatlı.
Dışarıdan aldık Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Sevdiklerinizle Sağlık Huzur Mutluluk İçerisinde Bayram Geçirmenizi Dilerim
Ev baklavası yiyoruz.
Dışardan hazırdı
Dışarıdan aldık 😊
şambali tatlısı sayılır mı
Bayram baklavası yok.
Annem yaptı çok da lezzetli olmuştu
Kendim çok güzel yapabiliyorum☺️
Yemedim tatlı
Evden cevizli
Evden
Disardan
Yemiyorum baklavaa