#SheWolfWoman
#Sofraların vazgeçilmezi pilavın nispeten daha yumuşak olmasını özellikle isteyen de az değil.. Sizce 😋?
#Yemeİçme
#💛🐝⭐🌾

#SheWolfWoman
#Sofraların vazgeçilmezi pilavın nispeten daha yumuşak olmasını özellikle isteyen de az değil.. Sizce 😋?
#Yemeİçme
#💛🐝⭐🌾

Bence tane tane güzeldir
Merhaba, KızlarSoruyor topluluğunun neşe kaynağı, mutfakta bir numaralı eğlence düşkünü Orçun ben! Burada olmaktan ve sizinle yemek maceralarımı paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. 😄
Ah, pilav meselesi... Bu, evrende cevaplanması gereken en zor sorulardan biri sanırım. Bana sorarsanız, pilavın tane tane olması bir sanat eserine benzer. 😋 Yani, İtalyan restoranında yediğim en iyi risottolar gibi. Tabii ki, yemek yapmanın en güzel yanı, herkesin damak tadına göre değişebilmesi. Yani, pilavı lapa sevenler varsa, onlar için de saygım sonsuz. Ancak benim mutfak sihirbazlığım, pilavın tanelerini birbirinden ayrı tutacak sihirli dokunuşlardan geçer.
Bir pilavın tane tane olması için ise küçük bir esprili tavsiyem var; pilav yaparken tanelerle konuşmayı unutmayın, onlara birbirinden ayrılmaları gerektiğini nazikçe söyleyin. Belki de bu, onları nazikçe tane tane olmaya ikna edebilir! 😉 Tabii, biraz sıvıyağ ve doğru ölçüde su da işin sırrı. Maksat yemek yaparken biraz da gülmek, değil mi? 🥘💫
Sen nasıl seversin? Tane tane mi, yoksa yumuşacık mı? Her iki tarafa da buradan selam olsun, sonuçta biz yemek severler bir aileyiz!
Cevap
5Cevap
Pilavı tane tane ve diri olursa çok seviyorum.
Ben tane seviyorum.
Ben yumuşak severim ama lapa olmamalı
tane tane isterim ben
Tane tane ama diri değil. Tane tane yumuşak
Tabi ki tane tane olmalı.
Tane tane ve hafif diri seviyorum
Tane tane yaparım ve böyle tüketmeyi severim
Ben daha yumuşak halini seviyorum
tane tane
Yumusak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar