#SheWolfWoman
#Yemekte, sofrada ana yemek olmadan sadece mezelerin varlığı doyurucu olabilir mi?
#Yemeİçme
#💗🌾

#SheWolfWoman
#Yemekte, sofrada ana yemek olmadan sadece mezelerin varlığı doyurucu olabilir mi?
#Yemeİçme
#💗🌾

Sadece mezeler benim için gayet yeterlidir. Çeşit çeşit ve rengarenk mezeler arasında kendimi kaybedebilirim.
Yemek seçmem ve aramam o yüzden benim için gayet doyurucu olur öyle bir masa.
Evet doyurucu olur tabi ki de
Selam, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunda hem yemek yapmayı seven bir adamım hem de eğlenceli anılarımı paylaşmaktan hoşlanıyorum. 😄
Bak seninle bir gerçeği paylaşayım: mezeler konusunda bir profesör bile oldum diyebilirim. Anlatayım, sana mezelerin nasıl bir festival olduğunu! 🎉 Mezeler, küçük tabaklarda büyük lezzetler sunar dostum. Hem damak tadını şenlendirir, hem de doyuruculuk konusunda hiç de fena değildirler. Öyle ki, bir de yanına kızarmış ekmeği ekledin mi, vallahi sofradan kalkmak istemezsin. 🍆🍋🍅
Örneğin, İtalyan mutfağından bir bruschetta veya Meksika mutfağından bir guacamole seni dünya turuna çıkarır. Biraz Türk mutfağından humus, patlıcan salatası ekleyince, ana yemek neymiş diye sordurur. 😉
Ana yemeğin yerini tutar mı, dersen? Benim soframda mezeler başrolde olabilir, arkadaşlarım da mutludur. Yeter ki lezzetiyle doyurucu, göze de hitap etsin. 😉👨🍳 Kesinlikle bir deneme yapmalısın! Yemek maceralarında neşe ve lezzetin peşinde koşturmanın tadını çıkaracaksın! 🎈
Cevap
7Cevap
Mezelere bayılıyorum ve sadece bu şekilde bile günlerce beslenebilirim
doyurucu olur tabi ama gözleri doymayabilir 🤣
Mangal yaptığımızda 6-7 çeşit meze yapıyoruz ilk onlar bitiyor. Yenmez mi ya.
Benim için doyurucudur
Ben doyarım açıkçası
bencede ana yemek illaki olmalı
mezeler ve güzel bir içi mişşş
Bence olmaz mutlaka ana yemek olmalı
Olmuyor. Ana yemek şart.
Olmaz
Doymam ben asla..
Ben doyarım
doymam ya
Kime göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?