Yeme & İçme Ekmek olmadan olmaz dediğiniz yemek var mı? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çorba. Az da olsa ekmek banar yerim, olmadan olmaz. Güncellemeler+1 yıl Ekmeksiz çoğu şey gitmiyor. Yiyen nasıl yiyor bilmiyorum. Göbek mi yapıyor, kilonu mu etkiliyor? Yarasın. Tek sorunun kilo olsun. Sen ye 😅 Ekmek olmadan olmaz dediğiniz yemek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ekmek pek sevmiyorum zaten. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Her şeyi ekmeksiz yiyebiliyorum ama yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Menemen, haşlama usulü icli Köfte de köy yufkasında güzel olur, Mangaldaki Sişler de ekmeğe çekilince lezettli oluyor 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sulu yemeklerin hepsi , köfte, menemen, muhlama.. çeşit çok ayrım zor )) 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sadece tahinpekmez ya da bal kaymak onun dışında ekmek tüketmem ayda yılda bir 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ekmek kullanmıyorum yemeğin yanında ama şimdi köfte ekmekte ekmeksiz olmaz hani 😂 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Hemen hemen her yemekte ararım, banarak yemeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kelle paça çorbası asla ekmeksiz yenmez. Yenmesi teklif dahi edilemez 1 0 Yorumla
wbuse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Ekmek tüketmiyorum fazla ama menemeni ekmeksiz yiyememm 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Evet yemek değil de kahvaltı var, o da omlet. Onu ekmeksiz düşünemiyorum iğrenç olur 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yumurta menemen corba 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl 😂 aynen 3 ü de ekmek olmadan gitmiyor. Yorumla
Tanjuides Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ekmeksiz yediğim yemek yok herşeyi ekmekle yerim 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tavada turşu ve çorba bana göre 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yemeklerde ekmek kullanmıyorum 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. yağda yumurta ve menemen 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Menemen ekmeksiz yenmez. 1 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Yumurta dışında ki her şeyi ekmeksiz yiyebilirim. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Özellikle sulu yemekler ekmeksiz olmaz. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çorba 1 0 Yorumla
Ayberk2332 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Pide lahmacun çeşitleri hariç hepsi sjsjsjsjdjdj 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Menemen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ekmek pek sevmiyorum zaten.
Her şeyi ekmeksiz yiyebiliyorum ama yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum
Menemen, haşlama usulü icli Köfte de köy yufkasında güzel olur, Mangaldaki Sişler de ekmeğe çekilince lezettli oluyor
Sulu yemeklerin hepsi , köfte, menemen, muhlama.. çeşit çok ayrım zor ))
Sadece tahinpekmez ya da bal kaymak onun dışında ekmek tüketmem ayda yılda bir
Ekmek kullanmıyorum yemeğin yanında ama şimdi köfte ekmekte ekmeksiz olmaz hani 😂
Hemen hemen her yemekte ararım, banarak yemeyi seviyorum.
Kelle paça çorbası asla ekmeksiz yenmez. Yenmesi teklif dahi edilemez
Ekmek tüketmiyorum fazla ama menemeni ekmeksiz yiyememm
Evet yemek değil de kahvaltı var, o da omlet. Onu ekmeksiz düşünemiyorum iğrenç olur
Yumurta menemen corba
😂 aynen 3 ü de ekmek olmadan gitmiyor.
Mercimek çorbası ve yağda yumurta.
Ekmeksiz yediğim yemek yok herşeyi ekmekle yerim
Tavada turşu ve çorba bana göre
Yemeklerde ekmek kullanmıyorum
Menemen ve etli yemekler
Tatar, börülce yemeği ☺️☺️
yağda yumurta ve menemen
Menemen ekmeksiz yenmez.
Menemen, ztn ekmekle yeniyor
Yumurta dışında ki her şeyi ekmeksiz yiyebilirim.
Özellikle sulu yemekler ekmeksiz olmaz.
Çorba
Mantı
Menemen
Çorba mesela
Menemen
Pide lahmacun çeşitleri hariç hepsi sjsjsjsjdjdj
Menemen
Hepsi 🤪
Ekmek zararlı çok yenmmemeli
Var corba 😎👍
Ekmek arası