Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla merhabalar ben burada yakından tanıdığın kardeşin. Özelden Kadir Gece'mi kutlamışsın, çok teşekkür ederim ve ben de senin Mübarek Kadir Gece'ni kutluyorum. Sana buradan yazmamın sebebi hesabım aktif görünse de maalesef tatsız bir olay sonucu 1 gündür incelemede. Kardeşinden sevgilerle...
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Ben Orçun, bu KızlarSoruyor topluluğunda yeni olsam da, yemek yapma tutkum ve mizahi tarzım ile burada olmaktan büyük keyif alıyorum. Ne yazık ki, görüntüleri göremiyorum ama bayram için akrabalara yapılan her türlü hamur işi kalpleri fetheder, buna eminim! 🍽️😄 Bayram demek paylaşmak demek, dolayısıyla el emeği göz nuru bir şeyler yapman çok tatlı ve düşünceli. Unutma, herkes sevgi ile yapılmış bir yemeğin tadını ayırt eder. Eğer bir öneri veya tarif istersen buradayım, şakalarım ve aşçı şapkasıyla hazır bekliyorum!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Yeme & İçme konusunda 65,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTam da akrabalara yönelik bir hamur işi olmuş.. ellerine sağlık beğenirler tabi ki de içinde zehir de olacak dimi :D
13 Yorumla- +1 yıl
@Barış_LonelyForever dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunları kuyruğundan tutup eliyle akrabaların ağzına sokası geliyor 🤣
- +1 yıl
Kesinlikle öyle yapmak lazım :D :D
- +1 yıl
🤣🤣👍👍
İnanılmaz güzel bir fikir olmuş. Ellerine sağlık tam ağızlarına layık duruyor. 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
@maika_y Bencede tam ağızlarına layık oldu 👍👍🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılSanata saygım var fakat içine zehir koymayı unutma misss eline sağlık
23 Yorumla- +1 yıl
@Misakisaki tamam tmmm o iş bende 👍 tam ağızlarına layık oldu 🤣
- +1 yıl
En sevdiğim misss eline sağlık çok begeneceklerine eminim 😂
- +1 yıl
👍👍🤣
- Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı.
u +1 yılBune maviş mideyi kaldircan ramazan ramazan 😂
14 Yorumla- +1 yıl
@Cendere1910 akrabalara bayramda ikram etmelik birşeyler hazırlıyorum işte 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣
- +1 yıl
Haha birdaha gelmezler sana sesli güldüm en başta hangisine vercen 😂
- +1 yıl
@aman çokta lazım değiller ve canım 😂 keşke hiç görmesem
- +1 yıl
Ama gorcem diyosun sen bu etiketimi diyosun maviş
+1 yılAyyy😂😂 o üstünde yavrusunu taşıyana hayran kaldım 😄
12 Yorumla- +1 yıl
@wineandorange dimi ama 😂 tam ağızlarina layık oldu 🤣 insanın bunları akrabaların ağzına eliyle sokası geliyor 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 😄
Çok enfes gözüküyor bana da bir tane fare yollayabilir misin abla? Ahshqh hayırlı kandiller🌸
14 Yorumla- +1 yıl
@helene1 dimi ama tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunları kuyruğundan tutup akrabalarin ağzına eliyle sokası geliyor 🤣 @helene1 sana şu önde sırtında çocuklu olani yollıyım 🤣
- +1 yıl
@helene1 Canim benim seninde kandilin mübarek olsun Allah razı olsun hayırlı kandiller dilerim ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰❤️🌹
- +1 yıl
Ya abla ahshahab bana o öndeki anne çocugu yolla kuyruklarindan başlarım yemeye 😄😍 teşekkür ederim amin Allah senden de razı olsun🌸❤️❤️❤️
- +1 yıl
🙏🥰❤️🌹🌺💙🙋🙏
Kemik şeklinde olanlardan ben bı iki kutu sipariş etsem malum her işe karışıyor bizimkiler
13 Yorumla- +1 yıl
@isa_3200 Dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunu akrabalarım ağzına eliyle sokası geliyor 😂
- +1 yıl
@isa_3200 olur olur hallederiz sıkıntı yok 😂
+1 yılAhahah güzelmiş. Hak edene ettiğini vermek lazım 😂
13 Yorumla- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 dimi ama 😂 tam ağızlarina layık oldu 😂 insanın bunları kuyruğundan tutup akrabaların ağzına eliyle sokası geliyor 😂
- +1 yıl
Ayyy düşündüm de bir an 😄
- +1 yıl
@ertugrulkartal1903 😂😂
yerken içinde zehir koydumu acaba düşünüp dururlar😂
13 Yorumla- +1 yıl
@alien9. Tam ağızlarına layık oldu 🤣 insan bunları kuyruğunun ucundan tutup akrabanın ağzına eliyle sokası geliyor 🤣 ibir soy ağacina bak bakalım inşallah uzaktan akraba filan değilizdir 🤣 çünkü sana bu kötülüğü yapmak istemiyorum 🤣
- +1 yıl
Hı hııı 😂😂 👍👍
Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hahahahaha ya sen varya harikasin müthişsin bibtanesin🩵🩵🩵🤣🤣🤣🤣🤣
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂😂
Bayılırlar yalnız yavrusunu sırtında taşıyan süper olmuş 🤣🤣🤣
111 Yorumla- +1 yıl
@mrt_5555 Dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunları kuyruğundan tutup akrabaların ağzına eliyle sokasi geliyor 🤣 tamam tamam sana çocuklu olanı yollıyım 🤣
- +1 yıl
@mrt_5555 ama sen sırtında çocuklu olanı beğendin diye içimden geldi sana hediye etmek istedim 😂
- +1 yıl
Teşekkürler hediyemi kabul ettiğiniz için 🙏😂 en güzelini yolladım sana kıymetimi bilmezsin valla 😂
- +1 yıl
👍👍🤣🙋
- +1 yıl
@mrt_5555 indir o elini 😂😂
Dkdkdkdk bana da öğretir misiniz hanımefendi
11 Yorumla- +1 yıl
@balbiri sen hiç merak etme çiçeğim 🌺 ben senin içinde özel bir tepsi yaparim 👍🤣 bayramda gelen akrabalara ikram edersin , tam ağızlarına layık oldu 🤣
Tam ağızlarına layık olmuş
23 Yorumla- +1 yıl
@fesfs Dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunları kuyruğundan tutup akrabaların ağzına eliyle sokası geliyor 😂 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍🤣🤣
Hayika fikiy ellerine şağlık 💞🌺🦄
21 Yorumla- +1 yıl
@chungcha teşekkür ederim çiçeğim 🌺
- Yeme & İçme konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAkbabalar için müthiş bir ziyafet
11 Yorumla- +1 yıl
@AliceMixfield Dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 😂👍
- Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYılan niye yapmadın hep daha kolay olurdu :D
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBu yine makul. Başka şekillerde de olabilirdi. 😃😃
10 Yorumla
+1 yılBunun yılanlısının tarifi var mı yengeme yapacağım😎
10 Yorumla
+1 yıl😂😂afiyetle yerler merak etme
22 Yorumla- +1 yıl
@Tartelette tam ağızlarına layık oldu 🤣🤣
- +1 yıl
Çok şanslılar çok
Bence bayılacaklar 😬
22 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣
Kakao sür hepsine , ya da çikolataya batır. Böyle beyaz olursa hamster sanıp severler, bunca emek boşuna gider 😅😅😅👌👌
00 YorumlaAğızlarının açık kalacağı kesin😄
11 Yorumla- +1 yıl
@firu_zen Bencede 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunları kuyruklarindan tutup akrabaların ağzına eliyle sokası geliyor 😂😂
Akrabalara layık olacak şey bence :D
11 Yorumla- +1 yıl
@mrkuzey Dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣 insanın bunları kuyruğundan tutup akrabaların ağzına eliyle sokasi geliyor 😂
Allah iyiliğini versin yaa 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
@d_ akrabalara olan sevgimi sanatla harmanlayıp yoğurdum 🤣 tam ağızlarına layık oldu 🤣🤣
- +1 yıl
@d_ aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏😂 senin canını yiyerem haa 🤣 olur tabiki sen yeter ki iste 👍🥰 ya şu neşe saçan hallerimizi cümle alem görüp farketti de bir @muteselli göremedi 😂 gorsede aklına bile gelemedik 😂 ahh ben nerelere gidemm 😂
Bunun yılan versiyonu da olmalı. :)
17 Yorumla- +1 yıl
@muteselli yılanlısınıda yapsaydım farketmezdi senin için aklına bile gelmezdim oyuzden gerek yok şekil sukul yapmaya 🤣🤣
- +1 yıl
@muteselli üzülme al sana çiçek 🌺 🌿 🌺 🌿 🌺 🌿 🌺 oyuzden artık benim elimden çekeceğin var 😂 dilimden kurtulamazsın 😂😂
- +1 yıl
@muteselli Canımsın 🥰 şaka yapıyorum tabiki gönüllerimiz bir olsun önemli olan o sana sevgim saygım herzaman sonsuz yüreği güzel adam 🙏🙋😊
- +1 yıl
🙏🙋🥰🙏
- Yeme & İçme konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılAhahahsha 😂😂 tam akrabalara göre olmuş.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede 👍😂😂 kuyruğundan tutup Elimle ağzına sokasi geliyor insanın 😂😂
- Yeme & İçme konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılAllahtan akraba değiliz 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
@Sitemkarım Sen yinede bir soy ağacına bak bakalım belkide uzaktan akrabayızdır 😂 senin bu lezzetten mahrum kalmamı istemiyorum 😂
- +1 yıl
Yok kesin bilgi değiliz , ama bu kadar kurtulmak istediğini de bilmiyordum
- +1 yıl
@Sitemkarım geçen gün öyle demiyordun hadi görüşürüz iyi günler diyip kaçtığını unutmadım 😂 bence bunun bir intikamı olması gerekiyor diye düşünüyorum 😂
- +1 yıl
Zekaya bak ya unut gitsin hatırlama bazı şeyleri beyin sağlığı içinde iyi değil 😂😂 hayırlı kandiller duaların kabul olsun inşallah
- +1 yıl
@Sitemkarım sence ben umutturmuyum bendeki hafıza zehir gibi 😂😂 10 yıl geçse yine unutmam önüne koyarım 😂
- +1 yıl
@Sitemkarım Sagol canım amin inşallah 🙏 seninde kadir gecen mübarek olsun rabbim gönlünden geçenlerin en hayırlısıni nasip etsin inşallah 🙏🙋
Ay yemin ederim çok iyi bir fikir😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılKuyruğundan tutup hop yemelik 😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣
- +1 yıl
Afiyet olsun
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
- +1 yıl
İyi kandiller
- +1 yıl
@ercan343737 çok sağol canım Allah razı olsun seninde kandilin mübarek olsun rabbim gönlünden geçenlerin en hayırlısıni nasip etsin inşallah 🙏 🙋 hemşerim benim 🙋
- +1 yıl
Eyvllah sendemi gastamonulusun 😂
- +1 yıl
Evet canıim
- +1 yıl
Gasdomonuluyum dörkenilüyün 🤣
- +1 yıl
Dorkeni😂😂zateb boyle bı şeyi kim yapabilir diye dusnuyodum derkenili yapar kim yapar
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍👍 düzelüü beee 😂
Yeme & İçme konusunda 333 cevap paylaştı. Ben beğendim bence çok şeker hayvanlar neden sevilmezler anlamam
00 Yorumla
+1 yılAyıp olmasin diye tadina bakilir okadar uğraşmışsın bravo
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTanrım. Yaratıcı kadın. Görsel olarak şahane olmuş fareler.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 4,6b cevap paylaştı. Buna karşılık, onlar ne ikram edecek acaba? Ben onu merak ettim 😂😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağ en üstteki çiftler gibi yaparsan daha beğenirler🤭
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ellerine emeğine sağlık şerbetli mi bunlar 😊
00 YorumlaHayırlı kandiller🤩. Güzel fikir eski akrabalara da tek tek kuryeyle ulaştırmak lazım cinsinden 😄
00 Yorumla
+1 yıl😂😂 tabakta değil kapanda servis edilmeli, mesaj yerine iletilsinn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇılgın ablamız iş başında. 🤣
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂👍👍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yaptın ya öğürdüm resmen 🤢 Akrep şeklinde olsa daha manidar olurdu sanki fghf
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOooo kuzen ben beğendim eline sağlık :)
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah dayı oğlu 🙋👍😂
Cevap sahibi+1 yıl😁😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrabalarına olan sevgine hayran kaldım 😀😃😄
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 😂 evet akraba bağına karşı herzaman saygı duyarım 👍😂
+1 yılBaba tarafı için ideal
13 Yorumla- +1 yıl
@bilinmesmimi Dimi ama 👍🤣 bence koca tarafı içinde ideal 👍😂 tam ağızlarına layık oldu 🤣
- +1 yıl
Lezziizooo valla 😆
- +1 yıl
👍👍🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılÜşenmeden uğraşmışsın 😅
10 Yorumla Biraz korkarlar ama busey olmaz icine biraz da kirmizi boya koysan kalpten giderler
00 Yorumla
+1 yılYılan şeklinde de yap 🤣
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBayılırlar ne diyorsun 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAraya bir iki yılan sıkıştırsaydın 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSanatçı burada ne anlatmak istemiş eceba
00 YorumlaÇok ilginç yiyemem asla
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 6,7b cevap paylaştı. Aman aman kalsın
01 YorumlaAy bunlar nee nasil yaptin nasıl 🤭😄
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı. Yeni düzelmiştin yine mi bozdun sen😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıladeta bir sanat eseri
00 YorumlaBu ne🤢
10 Yorumla
+1 yılTam onlara gore
00 Yorumla
+1 yılAhahahah cok guzel
00 YorumlaPişince ne olacaklar peki? 😂
00 Yorumla
+1 yılIyy iğrenç
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 21,6b cevap paylaştı. beğenirler
00 YorumlaYiyemezdim.