Baklava yap güzel olur ama sen ona bayramda gideceğine o sana mı gelicek nasıl oluyor bu ben üç gün bayramda bir şey yapmam 1 gün Kayın valide 2 ci gün kendi Annem 3 gün Nine dede giderdik ama artık üç yıldır gidecek kimsem yok o yüzden ya evde ya da Annemde geçiriyorum yani bayramda büyükler yapar her şeyi sadece bayrama çağırmaya geldikleri zaman hazırlık yapıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelamlar :)
Sınırlarımı zorlayacak şeyler olsun diyorsan;
1-Baklava
2-Şekerpare
3-Laz Böreği
4-Kazandibi
kendi yapımım <3 Kolay olsun ama şık olsun diyorsan
1-Çilekli fincan kek
2-Milföy tatlısı
4-Malaga pasta
Kendi yapımım <3 
Kendi yapımım <3 
Kendi yapımım <3 Kolay gelsin.. <3
1620 Yorumla- +1 yıl
Süper görünüyorlar. Elinize sağlık. 💯
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim? Ortadaki çilekli tatlı nasıl yapılıyor? Sandviçe benzeyen...
- +1 yıl
İnsan mısın be 😍çok güzel görünüyorlar
- +1 yıl
Gerçekten ellerinize sağlık
- +1 yıl
Bunları yapabiliyor musun? Kimden kurs aldın?
- +1 yıl
Pastacımısın
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yoğunbakım Annemden
- +1 yıl
Çok güzel görünüyorlar gayet başarılı
- +1 yıl
@FakeİsimBulamadım ahaha teşekkürler :)
- +1 yıl
@mediterenian takip ederseniz tarifini yakın zamanda paylaşırım :)
- +1 yıl
Gerçekten harika görünüyorlar ellerinize sağlık.. afiyetle yiyin inşallah anneniz pastacimiydi acaba
- +1 yıl
@Onuradr evde kaldığımı kim söyledi :D
- +1 yıl
@Onuradr evet ben yaptım :) arasam kalmam tabiki
- +1 yıl
@Onuradr herkese ön yargılı yaklaşmamak gerek 😂 kardeşim bu yemekleri yemeyi de herkes haketmez bunları yemek için onu hakedecek adam lazım ilk önce 😊
+1 yılHayır neden kayınvalidenin gözüne giriyorsun ki amaç ne Böyle yapmayın böyle yaptıkça Ezilirsiniz Hiçbir insan olduğuna gereğinden fazla değer vermeyin yeri geliyor hiçbir anlamı kalmıyor Bunu yaşadıkça görürsün
32 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
+1 yılHerkes baklava demiş durmuş ne saçma! Birinin gözüne girmek için birşey yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, değer verip gitmek bile yeter bana göre... Tatlı dil, içten bi tebessüm ve saygı yeter göze girmeye...
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
+1 yılIncecik baklava ac, kadayıf burma olabilir büyük ihtimalle göze girersin. Uğraş gerektiren tatlı söz konusu olunca.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki püf nokta senin yaptığın tatlı değil, kendine gösterdiğin tavır ve sen kendine güvenirsen kayınvaliden de seni el üstünde tutar. Bu, basit bir tatlı dahi olsa sürekli mükemmel bir tatlı yaptım ya da sizin için yaptım deme, sevindirik olma. Tatlıyı ortaya koy kendini de abartılı övme. O seni övsün yani.
00 Yorumla
+1 yılonun sevdiği ve yapılmasını zor bulduğu bir tatlı varsa ondan yap bence eğer hangisi olduğunu bilmiyorsan onu arayıp sorabilirsin sorman hoşuna gider belki hiç bu konuda tecrübem yok :( ama hoş olabilir
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, bir baklava paketi alıp içerisine kaynananızın birkaç fotoğrafını koyun ve "senden daha tatlı bir şey yok, seni yerim" deyin.
İyi akşamlar.22 Yorumla- +1 yıl
😂 Yalan olur ama
- +1 yıl
Oooow 🤣🤣🤣
Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Vay ve insanlar kayınvalidesini düşünüyor valla , düşünmeyenler utansın. Birşey diyeyim mi en kötü tatlıyıda yapsan kayınvaliden memnun kalacaktır bu harekete
10 Yorumla
+1 yılHesaplama yapalım
Kayınvalide 2 türlüdür
Sehirde yasayan - Koyde Yasayan
Köyde yasayan genellikle Baklava Türü Felan Filan Sever
Şehirde yaşiyan kayınvalide biraz değişik şeylere ozenir yani değişik derken böyle uğraşılmış dış görünüşü guzel şeyleri özenir tadının boyle hafif ister sana tavsiyem Kazandibi Yap Geç Ne Gerek Var Hesaplamaya ince görünüşe bardağa tam miktarda oturtma ona guzel Kazandibi Tarifi Tarifine Gore Yao Geç Oldu Bitti Gitti00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Ya insanlar neden kayınvalidesi için ya da bir başkası için bunun yapar ki?
Çok mu seviyorsunuz?
.10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes baklava diyor 😅
Baklava
Burma
Örgü tatlısı
Kalburabastı
Şekerpare
Lokma
Tulumba
Vs vs..10 Yorumla
+1 yılbugun en cok guldugum sey herhalde😂 cabalama sen neysen osun, oyle kabullensin sobiyet yap.
20 YorumlaHayatı birilerinin gözüne girmek için yaşamak ne kadar acı.
22 Yorumla- +1 yıl
@Erdinc27_ Bu şekilde elde edeceğin abone sana fayda sağlamaz. Yanlış bir reklam şekli arkadaşım.
Neden gözüne girmeye çalışıyorsun ki bırak o senin gözüne girsin
20 Yorumlabence böyle bir cabaniz olmasin ya. Niyetiniz hep iyilik olsun ama böyle şeylerle uğraşmayin
20 YorumlaEğer seni sevmiyorsa, ağzınla kuş tutsan farketmez. Eğer seviyorsa makarna bile haşlasan takdir eder.
00 Yorumla
+1 yılYarına üç tane torun doğursan onun için gene onun gözüne giremezsin.
Takma bu kadar kafaya güzel bişeyler yap işte00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılNaparsan yap onlar yine bı kusur bulurlar bin tane dogrun olsa birtane yanlışını görürler çokta şey yapma yani senbilirsinde
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBaklava, ceviz sarma, vezir parmağı, haşhaşlı revani, etimek tatlısı, ekler vs çoğu zor bir kaçı basit.
01 Yorumla- +1 yıl
Ok
+1 yılHangi tatlıyı çok iyi yaptığını düşünüyorsan onu yap bence. Hem lezzetli de olur. Bilmediğin bir tatlıyı yapıp risk alma derim.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle saçma soruları vitrine alan KS umutsuz vakasın
10 Yorumla
+1 yılAntep usulü katmer bol fıstıklı üff yemede yanında yat🤭😋
115 Yorumla- +1 yıl
@Erdinc27_ Olurum kardeşim ne demek bakıyorum şimdi hayırlı bayramlar
- +1 yıl
@Erdinc27_ Guncel ve gündem degilmi çok videonuz var kdjsjzs hepsini izliyimmi
- +1 yıl
@Erdinc27_ Bakıyorum bakalım izlenme kazandiralim karşşime
- +1 yıl
@Erdinc27_ Senin yazdıkların gitmis kanalıma abone olun diye uzun uzun yazdıkların
- +1 yıl
@Erdinc27_ sağolun sağolun Allah razı olsun bu bende öyle değil gitmiş dimi hepsi
- +1 yıl
Benimde az önce kardeşim hava alsın diye çarşıya çıkacaktık yasaklar var mı ona yok mu emin olamadım buraya yazdım onsekiz altı ne alemde diye sorumu gizledi yok ortada soru bende açamıyorum inceliyorlar mis üstünde çalışma yapıyormuş yöneticiler 😂😂
- +1 yıl
Sanada bildirim gelmiştir belki reklama falan girdiyse😂😂
Ne yaparsan yap hiç şansın yok sen düşman tarafsın 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru HIHAHAHHAHA
Boş tatlı kabına ayna koy, kaynanana yollayıp "başka tatlı bulamadım" yaz. Bum her favorite bride
11 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun gözüne 10 katlı düğün pastası yapsanda giremezsin
10 Yorumla
+1 yılGözüne girmek için uğraşma bence, sen onun gelinisin bu yüzden seni sevmesi, evladı gibi görmesi lazım. Bir nevi kızı oluyorsun bunun için sana sevgi vermiyorsa zaten tatlı yapsan da gözüne giremezsin boşuna emek harcama.
21 Yorumla- +1 yıl
Aşık oldum🥰😍
Portakalı pelin ördeği yap kesin gözüne girersin :)
00 Yorumla
+1 yılHelva yap. kayimvalidenin hoşuna gidecek, cam fistigini unutma
00 Yorumla
+1 yılBülbül yuvası, havuç dilimi, sütlü nuriye hayriye vs iste
00 YorumlaKanks en sevdiği tatlıyı yap ya da maharetli olduğunu kanıtlatacak bir tatlı
00 Yorumla
+1 yılUğraş gerektiren şeyler olabilir de girmene gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği tatlı önemli mesela baklava sevmem sütlü yerim. O ne seviyorsa
00 YorumlaBaklava yap elcağazlarımla yaptım annecim de. 2 tepsi yaptım de bizim eve 1 tepsi kocam ve kendi ailem için, bir tepside size yaptım getirdim de buna düşmeyen kayınvalide yoktur. İşe yaramazsa gel suratıma tükür. Oruçlu ağızla yazıyorum bunu.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen kesin tutar bu taktik 👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaynananın gözüne girmek ne işine yarıyacak :Dd
Bırak yıpratma kendini20 Yorumla
+1 yılKaynananın gözüne girme çabasına neden giriyosun? İlerde iyiliğin kaynana gözünde kıymetli olmadığını anladığında umarım çok geç olmaz annenin gözüne gir kaynanayı boşver
10 Yorumla
+1 yılAçma biliyorsanız ay tatlısı var baklavaya benziyor kıtır kıtır çok güzel bir tatlı dün akşam yaptık hamur açabilirseniz kesinlikle yapın
20 Yorumla
+1 yılniye öyle bir şeye ihtiyaç duyuyorsun ki. eğer içinden gelip bir şeyler yapmak istiyorum diyorsan ayrı ama illa birinin gözüne giricem diye de yapılmaz bu
00 Yorumla
+1 yılÇikolatalı şerbetli bı baklava yapın çok guzel bence hepsini yapın çünkü kayınvalidiniz siz ne emek verirseniz verin ne çaba gösterirseniz gösterin bi kusur bulacak birşey söyleyecek
00 Yorumla
+1 yılKanka eliyle baklava açan kız 1 numaradır. Ama yufkayı filan elinle güzelce açcan hazır almıcan yani en azından ilk sefer için. Diğer tüm tatlıları unut.
00 YorumlaBilmem zor gibi olan şerbetli tatlılar daha çok marifet istiyor belki o tip şeyler göz boyar
00 YorumlaKendin olmakla gözüne girebilirsin. Oğlunu mutlu et mutlu olur zaten sizi mutlu gördükçe
30 Yorumlaben de kendime irmik helvası yapayım. çayla güzel gider
00 Yorumla
+1 yılgirme bence sırf girmek için ne seviyosan ne yapabiliyosan keyfin ne istiyorsa onu yap
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo güzel kız
+1 yılSatın alıp kendim yaptım de kayınvalidenin gözüne girmek için tatlı yapmak nedir
20 YorumlaHıc kimse kayınvalıdesının gozune gireceğini dusunmesın bosa kurek cekme begense bile bahane bulur yanı
00 Yorumla
+1 yılBaklava yapmak çok zor yoksa baklava olabilir ama hazır yufka alıp baklava yapabilirsin ya da sütlaç klasik bayram tatlısı
00 Yorumla
+1 yılNereli bu kaynana nelerden hoslanir sütlü mu yoksa serbetli mi?
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle el açması baklava. 😄Cidden en güzel tadı tutturmak çok zor
10 YorumlaNe yaparsan yap seni sevmiyorsa
Parmaklarına yazık olur07 Yorumla- +1 yıl
Kanal ay yaz birsuru kanal ayarları falan diyor ilk iki sıra üçüncüde Kanal ay yazıyor sadece ona baş turunculu bir kanal var siyahlı falan
- +1 yıl
Bende az önce baktimda
Şerbetli tatlı olabilir ama kasma kendini zaten beğenmek isteyen her türlü beğenecektir
00 YorumlaBülbül yuvası en zorlayıcı hem de göze giren olur bence 🤷♂️
00 Yorumlahmm zahmetli bir tatlı yap meselaaa baklava ya da ne bileyim zahmetli işte bulursun bir şeyler
00 YorumlaBaklava açık ara fark attırır hazır baklava yufkası kullan iyi yaparsan hazır olduğu anlaşılmaz
00 Yorumla
+1 yılBaklava açsan gözüne girersin bence
20 Yorumla
+1 yılKayınvalidenin gözüne girmek ne ya? 🤦🏼♀️
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince böyle dertleri mi oluyor insanlarınn🥴
20 Yorumla
+1 yılBaklava şahıdır hepsinin.
10 Yorumla
+1 yılBaklava açabilirsen aç
10 YorumlaBirinin gözüne girmek için bir şey yapma.
10 Yorumla
+1 yılantep tatlisi fıstıklı
10 Yorumla
+1 yılTakla atsan da giremezsin, doğaya ters
00 YorumlaBen kayınbaba olsam sütlaç kafi olurdu :D
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt