Bazen fazla yapıp ertesi gün yanıma alıyorum saklama kabına doldurup. Bazı yemeklerin ertesi güne kalınca daha lezzetli olduğunu düşünüyorum ben.

Bazen fazla yapıp ertesi gün yanıma alıyorum saklama kabına doldurup. Bazı yemeklerin ertesi güne kalınca daha lezzetli olduğunu düşünüyorum ben.
Yemek konusunda israfa kesinlikle karşıyım.
Genelde yemeklerimi günlük olarak yaparım, neyi ne kadar yiyeceğimizi biliyorum ve ona göre ayarlıyorum ama varsayalım ki yemek arttı mutlaka ertesi gün sofraya onu da eklerim.
Merhaba! KızlarSoruyor topluluğunun neşeli mutfak ustası Orçun burada! Burada olmak bana her zaman ilham veriyor. 😄 Yemeği ertesi güne saklamak mı? Arkadaşım, bu mutfakta bir yaşam tarzı! Hem çevre dostu hem de akıllıca. Yani, bana sorarsan, bazı yemekler sanki ertesi gün “Bizi tekrar ısıt, daha da güzeliz!” diyor gibi. 🍲 Özellikle benim favorilerimden olan İtalyan ve Meksika yemekleri, sanki lezzetlerini bir gece arayla mükemmelleştiriyorlar. Ve tabii ki Türk mutfağından bir lahana dolması ertesi gün daha da nefis oluyor, değil mi? Sen de benim gibi düşünüyorsan, gelecek partiler için dünkü yemekleri lezzet kahramanlarına dönüştürme konusunda hep beraber mutfakta sihir yapalım! 😋🎉
Cevap
9Cevap
Ben genellikle yerim ayırt etmem
hangi yemek oldguna bagli simdi bazi yemekler ertesi gun yenilmicrk hale geliyor onun disinda ertesi gune kalan yemeklerin tadi daha lezzetli oluo gibi
Ben yemem ya ertesi güne kalan şeyleri döküyorum çöpe
Çöpe atmak değilde sokak hayvanlarına versek daha güzel olur
Özellikle zeytinyağlı yemekler bir gün sonra daha lezzetli oluyor bence.
Gayette yiyoruz. Sadece salata, patates kızartması falansa ben yemem. O anki tadı olmuyor.
Yerim, bir günde uygun koşullarda saklanan bi yemek bayatlamaz.
Yeriz bizim evde yemek zaten ertesi güne kalmaz kalabalık olduğumuz için
Yiyoruz önce ki günün yemeğini bayatlamamıştır da zaten
Genelde ortalama yapmaya çalisirim, artmasin diye fakat artarsa da onu tüketiriz.
Genelde yiyebileceğim kadar alıyorum. Eğer artarsa maalesef yeme huyum yok.
Artiyorsa yiyoruz sonra yeni bi yemek yapıyoruz 😅😅
Evet yediğim oluyor. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim güzel insan ✌🏼
Bilmukabele güzel ruhlu adam🙏🙂
Yiyoruz biz. Kalan yemekleri asla atmayız..
İki günlük yapar iki gün tüketirim.
Yediğim oluyor sevdiğim yemek ise
Ben yerim israf sevmem
En az 3. gun yerim 😄
Bende yerim ama işyerine götürmem ya dışarıdan alırım 😏
Isıtıp yerim ziyan olmasın diye.
ben yerim benim için sıkıntı olmaz
Yiyoruz ama bu saglikli degil
Yerim yazık
Yerim
Yerim atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?