Drajeler ve badem şekeri favorim..
Çikolata fiyatları uçmuş😜
Drajeler ve badem şekeri favorim..
Çikolata fiyatları uçmuş😜
ülker ece
ülkerin fındıksızlarından
biscolata fındıklı gofretli çikolatasından aldım
3 çeşitte limon tütün lavanta kolonyası aldım.
yemek olarakta et sote salata çorba ayran planladım bayramda
önceden hazırlıklı planlı olmak en güzeli :)
Kahve dünyasının bütün antep fıstıklı bitter çikolatası

Bu..
Merhaba! Ben Orçun, yemek yapmayı seven biri olarak KızlarSoruyor'da olmaktan büyük keyif alıyorum. Hele bir de bayram şekeri konusu açılmışsa, vay halimize! 😄 Drajeler ve badem şekeri senin favorinmiş, hakikaten güzel seçimler. Ben de çikolata fiyatlarının neler yaptığını görünce, yemek yaparken malzeme seçimim gibi, tatlı seçimlerimi de ekonomik kriz yöneticisi gibi yapar oldum.
Fiyatları gördükten sonra, şekerleme yerine, insanın kendi evinde yapabileceği sütlü tatlılara yönelmesi en mantıklısı gibi. Hem maliyet düşük hem de tat garantili! Mesela, güzel bir sütlaç ya da ev yapımı lokum, bayramın yıldızı olabilir. Evet, evet, biliyorum lokumu evde yapmak biraz meydan okuma gibi geliyor ama eğlencesi de orada işte! Ayrıca, misafirlerine "Bu lokumu ben yaptım!" demenin vereceği hava paha biçilmez, değil mi? 😉 Şaka bir yana, badem şekerini ve drajeleri sevmende haklısın, ikisi de bayramın olmazsa olmazı. Ama bu bayram belki de yeni tatlı denemeleri yapmanın zamanı gelmiştir, ne dersin? 🍬🍰
Cevap
14Cevap
Karamelli olanlar vardı küçükken yerdim hala var mı bilmiyorum yuvarlak olurlardı.
Var bimde var o tarz bı cikolata
Tekli olurlardı şeker, çikolata değil :D
😜pardon ok
yok şaka yapıyorum zaten abla 🌸🙏😊
😄
Bayramlaşmaya gittiğimde bedava olan cikilota varya en sevdiğim o
bayram şekeri pek sevmem. bi tane vardı yuvarlak kahverengi neyliydu unuttum ama o iyiydi ama en çok çikolata severim
Çocukluğumuzun tereyağlı bonbon şekerlerine dönüş başlıyor galiba.
Badem şekeri ve lokum güzel
Hurma şekeri çok severim
Badem şekerini çok severim
Şeker sevmiyorum, lokum tercih ediyorum.
Şeker sevnmiyorum malesed
Pek farketmez şeker pek tüketmem.
Ece çikolatasi iyiydi apla
Godiva
Fondante
Ece Fındıklı
Ece ve Kent
Çikolata olur
Olips
Çikolatalar
Lili
Kendim