Yeme & İçme En sevdiğiniz bayram şekeri hangisi? kexkdeekkw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Daha çoook fazla bayram şekeri var ama. Peki söyleyin bakalım, favoriniz hangisi?Bayramınız Kutlu Olsun! Ece Kent Elegan Kent Kahveli Hobby Ender Çikolata Octavia Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kent kahveli dışında hepsini seviyorum galiba En sevdiğiniz bayram şekeri hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Merhaba,En sevdiğim ece çikolata. Eskiden tadı daha güzeldi gerči onu bile bozdular. Yine de piyasadaki çikolataların en iyisi 2 0 Yorumla
KendiniÖldürenAdam Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Şunlar özellikle portakal ve bunun için bayramı beklemiyorum. 2 2 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl :)) Yorumla KendiniÖldürenAdam +1 yıl 🙃 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Az once bizimkilere bayram şekerinin bile eski tadı yok dedim. Çocukluğumda en sevdiğim kent kahveliydi 1 1 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl çok haklısın... Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şu ender çikolatadan ananemlerde hep olurdu bayramlarda o çocukluğum geliyo aklıma bunu görünce 😀 neyse benim en sevdiğim ece çikolata bayram çikolatası olarak şu an da evde var hatta klasik bayram 1 0 Yorumla
Sdftrend2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Cocukken pirinc patlakli cikolata bulunca altin bulmus gibi sevinirdim ama simdi kentin dolgusuz kare sekerleri en guzellleri 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Kent in sütlü tereyağlı olanları vardi onların hastasıydim.. artık yemiyorum şeker falan madlen tutarlarda alırım geri kalanı ilgimi cekmiyor 1 0 Yorumla
GS_Aras Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Kent miss tereyağlı şekerini emiklemeyi, ülker ece'yi yemeyi severim. 2 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Ece ve ülker konçerto 1 7 Yorumla karizzmaa1234 +1 yıl Elimi öp bayramlık vercem 😂 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Gel dedecim öpim😂 Yorumla karizzmaa1234 +1 yıl öyle bayramlaşmamı olur Büyük olan benim sen gelcen 😂 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Saygısızlık ettim kusura bakma dedecik😂 Yorumla karizzmaa1234 +1 yıl Tamam ufaklık sorun yok dede ney be manyakmısın 😂 Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Dalga geçiyorum be hemen alınma sende😂 Yorumla karizzmaa1234 +1 yıl Tamam yok alınmadım ama elimi öpersen bayramlık vericem 😂 Yorumla
plaktapantera Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Arkadaşlarım yiiiaaa...😻 2 1 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl :)) Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Çilekli ve vişneli güzeldi. 1 3 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl neyin Yorumla postmodernpokemon +1 yıl kent elegan Yorumla kexkdeekkw +1 yıl :) Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bunların hepsi de birbirinden kötü şekerler 1 3 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl sen ne seversin Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Şölen, elvan, fondante vs vs Yorumla kexkdeekkw +1 yıl hımm ok Yorumla
bulut3478 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 46% +1 yıl çocukluğum şekeri çok seviyorum 1 3 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl hangisi o Yorumla bulut3478 +1 yıl kent elegan Yorumla kexkdeekkw +1 yıl peki Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sakız gibi olanları seviyorum çilekli ve limonlu 2 0 Yorumla
eldiabloaress Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl ece candır gerisi yalandır 2 1 Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Ama fındık azaltmışlar sanırım 🖐🏻 Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Fondante karamelli olan💚 1 0 Yorumla
SıkıntılıAmaZararsız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kent elegan portakallı limonlu 😍 1 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 37% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Kent çikolink enfes bi şeker 🙄 1 0 Yorumla
Skhizein Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 52% +1 yıl kent elegan seven çıkcak mı bakiim merak ettim.. 1 1 Yorumla Skhizein +1 yıl 3 tane vizyonsuz beğenmiş 🤠🤠🤠 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bu bayram paraya kıydım ece aldım 1 1 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl :) Yorumla
Toska337 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Onun resmini de eklersen seçeneklere o zaman olabilir doğru cevapp 0 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Şeker sevmemm 1 7 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl yaa Yorumla Bnçbn +1 yıl İvett tatlıya aram yokk😏 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl bak bu farklı geldi işte Yorumla Bnçbn +1 yıl Ayn genlde herkes öyle der Yorumla kexkdeekkw +1 yıl napalım biz birini bitirip diğerine gömülüyoruz Yorumla Bnçbn +1 yıl Jdjd şeker hastası olursun bak yapma Yorumla kexkdeekkw +1 yıl aynen sksksk Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl kent kahveli 1 3 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl bende onu sevmem:( Little_dark_age_ +1 yıl çok iyi bence kexkdeekkw +1 yıl benim damak zevkime uymuyor
delibiradam0 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl cocuklarin olmedigi bir bayram 0 3 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl ? Yorumla delibiradam0 +1 yıl bosver iyi bayramlar Yorumla kexkdeekkw +1 yıl iyi bayramlar! Yorumla
serdaryildirim5631 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl hiçbiri ni sevmiyorum 0 4 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl diğer? Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl ben hiçbirini sevmiyorum diyorum sen diğer diyorsun :) Yorumla kexkdeekkw +1 yıl ben şıklardaki olarak anladım Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl şıklar da hiçbirini sevmiyorum demek seçeneği var mı =? yoksa tamamdır sevmiyorum demektir Yorumla
karizzmaa1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hoşlandığım kız 😋 1 2 Yorumla kexkdeekkw +1 yıl bak bu güzeldi Yorumla karizzmaa1234 +1 yıl Teşekkür ederim her zaman ki farklı düşüncelerim Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Ece güzel 2 0 Yorumla
Gamzesumeyra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. İki hece E c e🤗 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Octavia 😋 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ece 😋 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elegaaaannntt ❤❤❤ 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kent elegan 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,4b cevap paylaştı. ece.. 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Octavia 1 0 Yorumla
İsmibulamadım Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl kent sigara markası değil mi aişsdlşseişilişliş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Merhaba,
En sevdiğim ece çikolata. Eskiden tadı daha güzeldi gerči onu bile bozdular. Yine de piyasadaki çikolataların en iyisi
Şunlar özellikle portakal ve bunun için bayramı beklemiyorum.
:))
🙃
Az once bizimkilere bayram şekerinin bile eski tadı yok dedim. Çocukluğumda en sevdiğim kent kahveliydi
çok haklısın...
şu ender çikolatadan ananemlerde hep olurdu bayramlarda o çocukluğum geliyo aklıma bunu görünce 😀 neyse benim en sevdiğim ece çikolata bayram çikolatası olarak şu an da evde var hatta klasik bayram
Cocukken pirinc patlakli cikolata bulunca altin bulmus gibi sevinirdim ama simdi kentin dolgusuz kare sekerleri en guzellleri
Kent in sütlü tereyağlı olanları vardi onların hastasıydim.. artık yemiyorum şeker falan madlen tutarlarda alırım geri kalanı ilgimi cekmiyor
Kent miss tereyağlı şekerini emiklemeyi, ülker ece'yi yemeyi severim.
Ece ve ülker konçerto
Elimi öp bayramlık vercem 😂
Gel dedecim öpim😂
öyle bayramlaşmamı olur Büyük olan benim sen gelcen 😂
Saygısızlık ettim kusura bakma dedecik😂
Tamam ufaklık sorun yok dede ney be manyakmısın 😂
Dalga geçiyorum be hemen alınma sende😂
Tamam yok alınmadım ama elimi öpersen bayramlık vericem 😂
Selam :)
Ecenin fındıklısı çok güzel.🍫💞
Arkadaşlarım yiiiaaa...😻
:))
Çilekli ve vişneli güzeldi.
neyin
kent elegan
:)
Bunların hepsi de birbirinden kötü şekerler
sen ne seversin
Şölen, elvan, fondante vs vs
hımm ok
çocukluğum şekeri çok seviyorum
hangisi o
kent elegan
peki
Sakız gibi olanları seviyorum çilekli ve limonlu
ece candır gerisi yalandır
Ama fındık azaltmışlar sanırım 🖐🏻
B şıkkını yemek istiyorum
Kent güzel octaviada mükemmel
Alman çikolatası yok mu lan
Fondante karamelli olan💚
kent elegan portakallı limonlu 😍
Kent çikolink enfes bi şeker 🙄
kent elegan seven çıkcak mı bakiim merak ettim..
3 tane vizyonsuz beğenmiş 🤠🤠🤠
Bu bayram paraya kıydım ece aldım
:)
Onun resmini de eklersen seçeneklere o zaman olabilir doğru cevapp
Şeker sevmemm
yaa
İvett tatlıya aram yokk😏
bak bu farklı geldi işte
Ayn genlde herkes öyle der
napalım biz birini bitirip diğerine gömülüyoruz
Jdjd şeker hastası olursun bak yapma
aynen sksksk
kent kahveli
bende onu sevmem:(
çok iyi bence
benim damak zevkime uymuyor
cocuklarin olmedigi bir bayram
?
bosver iyi bayramlar
iyi bayramlar!
hiçbiri ni sevmiyorum
diğer?
ben hiçbirini sevmiyorum diyorum sen diğer diyorsun :)
ben şıklardaki olarak anladım
şıklar da hiçbirini sevmiyorum demek seçeneği var mı =? yoksa tamamdır sevmiyorum demektir
octaviadan sonsuza kadar yiyebilirim mükemmel
zehir gib hepsi, eritip seneye tekrar yapıyorlar
Hoşlandığım kız 😋
bak bu güzeldi
Teşekkür ederim her zaman ki farklı düşüncelerim
Ece güzel
Ece❤️
İki hece E c e🤗
Hobby
Octavia 😋
Maxbar
Susamlı şeker