Ramazan En sevdiğiniz bayram şekeri nedir? Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Benimkisi bu Çikolata olarak da içi naneli dolgulu bir çikolata vardı ama ismini hatırlayamadım. En sevdiğiniz bayram şekeri nedir? Cevapla Dolgu Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben karamelli yerdim 1 0 Yorumla
Ahmeet26 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kent elegan galiba tam bayram şekeri 😂 on numara vişneli-portakallı-çilekli falan var. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Resimdekiler dişe yapışıyor 🥲 Küçük şekerler var ya onlar ismini bilmiyorum kdkd 1 0 Yorumla
1Pandora Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ferrero rocher aldırıp yarısını kendim bitiriyorum🙈 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Markalara takılmamda godiva güzel genelde 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şeker olsun da benim için hiç fark etmez ❤️ 1 2 Yorumla Sessizbiokur +1 yıl Ama en favorin hangisi? Hem şeker alacak olanlara da öneri olur 🙃 Yorumla khaixx +1 yıl Kent marka oluyor genellikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben karamelli yerdim
Kent elegan galiba tam bayram şekeri 😂 on numara vişneli-portakallı-çilekli falan var.
Resimdekiler dişe yapışıyor 🥲 Küçük şekerler var ya onlar ismini bilmiyorum kdkd
Ferrero rocher aldırıp yarısını kendim bitiriyorum🙈
Markalara takılmamda godiva güzel genelde
Şeker olsun da benim için hiç fark etmez ❤️
Ama en favorin hangisi? Hem şeker alacak olanlara da öneri olur 🙃
Kent marka oluyor genellikle
Ece Çikolataaa.
Ece fındıklı çikolata 🍫
Çikolata :p