Favori bayram şekeriniz hangisi?

Çikolatalı şekerlemeleri daha çok seviyorum 🍭🍬🎀 Evvelden Ece'yi severdim bayram çikolatası olarak lakin tadı artık çok sıradan geliyor , ulaşılmaz olduğu için Ece çikolatası güzel geliyordu demek , cam şekerleri sevmiyorum pek, bu arada Şölen'in bayram çikolataları da güzel, kız istemeye de birisi Şok marketin çikolatasıyla gelmişti, feci bir tadı vardı o çikolatanın, talibi değer vermiyordu bence o kıza, sonuçta kız istemeye gidiliyor, biraz daha özenli olunmalı, böyle şeyler değerdir bence, ucuza kaçmak istemişlerdi, bazı çikolataların da tadı yok, damakta nefis bir tat bırakan çikolataları seviyorum. Şölen'de bunlardan birisi benim için.
Şölen'in Octavia çikolatasını yemiştim, hangisiydi, hatırlayamıyorum ama fevkalade güzel bir tadı vardı, mavi mi, sarı mı, kırmızı mı paketi olandı , onu anımsayamıyorum lakin tadı fevkalade güzeldi Şölen'in Octavia çikolatasının. İşte ben o çikolatayı çok sevmiştim
Her türlü çikolata 😃
Dedim bile 😃
Bayramda veya bayram dışında her türlü çikolata itina ile MPM kuvvetleri tarafından itina ile yok edilir dedimm 😃
Eig için teşekkür ederim 🌺
Cevap
7Cevap
Bu şekerler güzel
Octavia ve Ece çikolata güzel. Keyifli günler.
Kızımın şeker - Lokumcuk. Benim Çikolata. Ama sadece özel günlerde, normalde öyle çikolata hayalleri kuran biri değilim.
bunlar
Çikolata ama her çikolata değil 😀 bir de içi çikolatalı afyon lokumu belki o da olabilir 😀
Ece en sevdiklerim.
Hiç sevmem şekeri
Godiva damak
Ece mi gördüm ben? Bitiyorum onlara.. :)
Lokumcuk..
Hastasıyım. 😋
Çikolatalı
Çikolata 🤤🤤
Çikolata dışında hepsi
Çikolata, şeker, lokum hepsi favorim 🥺✨
Çikolata
Çikolata ❤️🍫
Şeker sevmem
Elvan fondante. 😋😋
Çıkolata
Lokum.