Güncellemeler
+1 yıl
KATOGORİYİ YAZNIŞ YAPTIM SANIRIM İLK KEZ KULLANIYORUM ÖZÜR DİLERİM
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ! LÜTFEN CİDDİ CEVAP VERİN DALGA GEÇMEYİN YEME BOZUKLUĞU VE DİYET KONUSUNDA AŞIRI HASSAS BİRİSİYİM DALGA AMAÇLI YAZDIĞINIZ ŞEYİ CİDDİYE ALMA İHTİMALİM ÇOK YÜKSEK VE BURAYA YAZMAK DIŞINDA ÇAREM KALMADI!
ben bugün bi ayılık yaptım ve bir litre pepsi cola zero sugarı içtim. karnımda şişlik hissediyorum kalorisine de baktım yazmıyor ingilizce siteler çıkıyor. diyet için uygun değil ama karnımdaki şişlik iner mi diyet yaparak ya da kaç hafta sıkı diyet yapmam lazım yaz da geliyor crop falan giyemeyeceğim bu gidişle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçebilirsin kalorisi 0 onun.
ama asit var karın şişikliği kaç hafta diyetle gider acaba tabii yemek ve tatlı da yedim
ne haftası bir kaç saate yarına geçer
emin misin ya baya da içtim derler cola karın şişiriyor diye o şişlik ne zaman geçiyor ben her zaman içen biri de değilim bir süredir de diyetteydim belki diyete devam edersem yakarım
Sabaha kadar geçer o , öyle yağ değil ki şişlik sadece
zero sugar olduğu için diyet yapmanı gerektirecek bir durum yok kalorisi olduğunu da sanmıyorum karaciğerini biraz yorucak o kadar
Ya basit şişlik ya birazdan geçer, kolanın yarattığı gazdan nolucak
Birazcıktan bir şey olmaz
birazcık değil bir litrenin hepsini içtim sjsjs çok kuru bir yemekti her yediğimde içecek ihtiyacı hissettim yoksa yutulmuyor ama bu sefer de kilo alacağım
Afiyet olsun
teşekkürler beraber olsun