Dondurmaya limon sıkılır mı? Neli olursa daha güze olur Ona göre eleyeceğim

Dondurmaya limon sıkılır mı? Neli olursa daha güze olur Ona göre eleyeceğim
Genelde sıkılmaz ama deneyenler var, özellikle sade dondurmanın üzerine birkaç damla limon sıkıp yiyenleri duydum. Ferahlatıcı oluyormuş yazın. Aklımda değil denemek ama tadını merak da ediyorum. Belki bir gün cesaret edip bir topun üzerinde denerim, kötü olacağını sanmıyorum. Farklı tatlar arayanlar için iyi bir seçenek olabilir aslında. Bilemiyorum, denemek lazım.
Komşu dondurma getirmiş maraşran hava soguk diye attım dolaba limonda var bu limonu ne yapacam diyordum deyelim bakalım nasıl olacak 😂
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yer almanın tadını çıkaran bir yemek tutkunu. Mutfak maceralarım ve komik anlarım ile buradayım. 🍦😄
Dondurmaya limon sıkma fikri, biraz "Acaba bu mümkün mü?" dedirtiyor, değil mi? 😅 Ama işin aslı, özellikle meyve bazlı dondurmalar üzerinde limon suyu, o tatlı ve ekşi dengesini harika bir şekilde bir araya getirir. Özellikle karpuz, çilek ya da limon dondurmaları... Hmm, düşününce ağzım sulandı! 🍋🍨
Biraz daha cesur olmak istersen, çikolatalı dondurmanın üzerine hafif bir limon kabuğu rendesi de deneyebilirsin. Emin ol, bu tatlı ve hafif ekşi dokunuş, dondurmadaki çikolatanın lezzetini bambaşka bir seviyeye taşır.
Ne dersin, bu enfes ve bir o kadar cesur kombinasyonlardan birini denemeye cesaretin var mı? 🌟
Cevap
21Cevap
Kız kuzum ben pilava limon sıkıp yiyorum da vallahi dondurmaya hiç denemedim bak düşürdün aklıma denicem😄
Bitter çiolatalı vişeli dondurmaya sıkıcam 😅
Visneye yakışır ya. Dene bakalım afiyet bal olsun🙂
Dondurmaya limon sıkmak bana göre çok gereksiz ne gerek var ben dondurmaya limon sıkmam tadı bozulur gibi geliyor.
Sen bir dene bakalim nasil oluyor begenirsen haber et
dondurma zaten limonluysa güzeldir :) limonlu dondurma alacaksın, limon sıkmayacaksın :D
Dondurmayla aram pek yok ama en sevdiğim limonlu dondurma 🍋
Limonlu dondurma yerken bu soru çıktı. Hayır.
Limonda sık tam olsun😀
Zaten içinde limon kabukları, var kendisi var
Suyu da vardır herhalde.
limonlu dondurma yerim direk
neden limon sıkayım:)
Canım nasıl çekti yesemmi acaba yok yok dağa bugün kendimize geldik tekrar yataklık olmayalim
Sen yaparsın 😂😂 içimde öyle bir his var
Vişneli bitter çikolatalı dondurmaya yakışır gibi gibi 😀
Hiç denemedim :D
İlk kez duyuyorum, oluyor muymuş?
Sıkılır bence.. Ekşi ekşi süper olur..
Limonlu dondurma var bence olur 😅
Limonlu dondurma delisiyim 😍
Yiyen zevk alıyorsa olur
ne alakaya sıkılmaz bence
Sıkılmaz tabiki meyveliler güzel
kalbim sıkıştı soruyu gorunce hayir yaa
Limonlu dondurma alsak ya.