Evet diyenler kaç kişi

Ben sıkarım
Ben sıkmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet diyenler kaç kişi

Ben lahmacunu çok severim ama üzerine limon sıkmam, çünkü etin tadının baskın olmasını daha çok seviyorum. Bazen arasına yeşillik koyarım, bazen de sade şekilde yerim. Yanında ise mutlaka soğuk bir cola içerim.
Ben lahmacuna sıkmıyorum yanındaki rokaya sıkıyorum. Etli ürünlerde asidik lezzet eklenmesi et gibi sindirimi zor gıdayı midenin eritmesine yardımcı olmaktır. Kebap yanında şalgam gibi turşu ve limon gibi olaylar ve yeşillik bu yüzden varlar. İnsan vücuduna yararı var. Kimi yer kimi yemez o damak tadı. Ben et ve yeşillik limonu severim. Pideyle de yerim yeşillik limonu
Evet acıktırma gece gece 😋
Gel ısıtayım sana 😂😂buzlukta vaar
😄😄😄
42 yıllık urfalıyım lahmacunun harcını evde isotla hazırlar öyle fırına yollarız. Bu lahmacun limonsuz yeşilliksiz ve közde patlıcansız yenmez arkadaş.
Değil mi😄
🤣🤣🤣
Ben kesinlikle limon sıkarım! 🍋 Lahmacun, limonla bir başka güzel oluyor. Hele o limonun verdiği hafif ekşilik... Offf, tam bir efsane! 😋 Ama tabi herkesin damak tadı farklıdır, sen sıkmıyorsan da hayat soğandır, devam. 😂
Bu arada, lahmacunun yanındaki maydanoz ve soğanın da hakkını yememek lazım. Tam bir ekip çalışması bu! Sen ne yapıyorsun bakalım, limon ekliyor musun? 👀
Cevap
28Cevap
Evet, lahmacuna limon sıkmak oldukça yaygın ve geleneksel bir yeme şeklidir. Hatta birçok kişi için lahmacunun olmazsa olmazıdır. Lahmacunun kıymalı harcının ve baharatlarının yoğun tadını limonun ekşiliği çok güzel dengeler. Limon, lahmacuna ferahlatıcı ve hafif keskin bir tat katarak lezzetini zenginleştirir. Lahmacun genellikle yanında maydanoz, domates, marul, sumaklı soğan gibi yeşilliklerle servis edilir. Limon da bu servis tabağının ayrılmaz bir parçasıdır.
Lahmacun limonsuz, limonsuz da lahmacun olmaz derim. 😃
Ben bol yeşillik üzeri limon sıkar öyle yerim. Böyle yemek gördüm mü dayanamam, "Beni yap, ye" diye bağırıyor yemek 😄
Limon sıkmayanlara da saygı duyarım.
Dediğim gibi lahmacun limosuz tadı çıkmaz.
Lahmacuna limon sıkılmaz, limona lahmacun konur 🤣. Lahmacun bol limonla yenir, aksini iddia eden etmesin.
iki türlü de yiyebiliyorum ben
bazen sade yiyorum bazen de limon sıkıyorum
ikisinin tadı farklı oluyor çünkü
Limon, soğan ve maydanoz üçlüsü de harika olur.
Yeme de yanında yat
Lahmacuna sıkılmaz arasına yeşillik konursa ona sıkılır
Salata koymak varken ne limonu Tanrı aşkına 😑.
Limonu salataya sıkın. Lahmacunun tadını bozar.
vala ben sıkarım içinede salata koyarım ondan sonra katlayıp ya hak diyorum
Ya meslek gereği yiyemiyorum ama şimdi sağlıklı hali olur uygun yapılırsa varya yulaf yumurta ya da sağlıklı un mahsulü filan yeşillik soğan bol etli ki et tadı gelsin soğan bol et bol domates de ekle 😋😋😋
Yarını of günü ilan ediyor ve kıyma alıyorum yapıcammmm
Hem lahmacuna hem kıymalı pideye sıkarım.
Sıkarım üstüne maydanoz süper
Bence yakişiyor içli köfte lahmacun balık limonsuzda yenilebilirler ama limon ile daha lezzetli oluyorlar
Sıkılır tabi, eğer sıkılmasaydı lahmacunun yanında limon vermezlerdi. Ben limonlu seviyorum.
Lahmacunu açacaksın arasina domates maydanoz sumak eksili sogan salatasi koyup limonu sıkacaksın çıtır çıtır yiyeceksin yerken de elinin kenarina yağları suyu akacak
Ben sıkarım
Ben peynirli pideye bile sıkıyorum
Ben bol limonlu seviyorum 😋
Nar ekşisi limonu bol olmalı
Limonu fazla sevmediğim için sıkmam
Ben limon sıkarak yiyiyorum daha lezzetli geliyor
Ben sıkmıyorum ama sıkan sıksın
Lahmacuna limon sıkan vatan hainidir
lahmacuna limon sıkılır
Sıkıyorum güzel oluyor
Canım lahmacun istiyor
Sıkılır yeşillik eklenir dürülür yenilir