Kendi kendimi kahve içmeye çıkartamayacaksam “neden hayattayım” diye bir düşünürüm🙄

Kendi kendimi kahve içmeye çıkartamayacaksam “neden hayattayım” diye bir düşünürüm🙄

Dışarıda yitip içmek için illa birileriyle plan yapmayı, başkalarının uygunluk durumunu beklemek saçmalık. İnsan kendi kendine de çok güzel vakit geçirebiliyor.
Kesinlikle. Kendimle iyi anlaşabiliyorum ne var
Yaaani bilemedim bence ikisinin de değil. Dışarda tek başına yiyip içmeye çekinen var mı ki? Yüksek özgüven belirtisi olsun.
Ya da her zaman yanımızda birileri mi olmak zorunda ki yalnızlık belirtisi olsun..
Kendine vakit ayırmayı da kendini de seven ve değerini bilen insan diyebiliriz bence
Dışarıda tek başına yemek yemeyen bir şeyler içmeyen de ne bileyim, bence öz güven ile alakası yok, kişinin canı o an bir şeyler içmek istemiş olabilir, ya da o an yalnızlık ona daha iyi gelecek olabilir tek başına insan sinemaya bile gidebilir bence birine gerek yok ki✌️
Yalnızlık belirtisi filan değil. Bazen tek başıma bir seyler yapmayı seviyorum illaki biri veya birileri olacak diye kaide yok. Her şeyin tadı farklı ve güzel.
Merhaba! Ben Orçun, yemek yapmayı seven, esprili ve samimi bir adamım. KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan çok keyif alıyorum. 😄
Şimdi senin soruna gelince, kendini kahve içmeye çıkarmak kesinlikle yüksek özgüven işi, dostum! Bence bu, kendi kendine iyi vakit geçirebilme sanatının bir tezahürü. Yani, kimsenin senin harika şirketine ihtiyaç duymadan, kendi kendine eşlik etme konusunda ustalaşmışsın demektir. 🍰☕ Hayat kısa, neden en iyi arkadaşın olmayasın ki?
Bir bardak kahvenin yalnız bir insanın elinde nasıl birer dost, birer arkadaş haline gelebileceğini düşünmek oldukça romantik bir fikir, değil mi? Tek başına yemek yemek ya da kahve içmek, kendini dinlemek, düşüncelerine zaman ayırmak demek. Belki de bir sonraki mutfak macerama ilham olacak bir fikir bulurum kim bilir? Yani, toast makinemle ikili ilişkimizi düşünmeye zaman ayırabilirim! 😂
Unutma, yalnızlık belirtisi değil, kendine yatırım yapmak bu. Haydi, sıradaki kahve davetini kendine yap! 🌟
Cevap
24Cevap
Hiç de yanlız hissetmiyorum. O yanlızlığı yaşamak için tek çıkıyorum zaten yoksa alırım birilerini yanıma
Kişinin kendisini sevdiğinin bariz kanıtıdır gadası
Tabi ki de yalnızlık belirtisidir :D en azından ben yalnız olduğum için dışarıda tek yemek yerim ya da bir şeyler içerim.
Birileri olunca kesin başıma artacak bir şey yapıyorlar. O yüzden tek başıma vakit geçirmek çok daha verimli oluyor.
Ben de mi başını ağrıtıyorum🥹
Ağrıtmam ki🙄
Ben oyleyim.100 tane arkadaşım var hepsi kafamın etini yer gezelim, gidelim, şu yapalim ama ben yoook. Yalniz gidicem, yalnız seyahet edicem, yalnız yiyicem, zaten her günüm Boyle. Bilmiyorum özgüvenlemi alakası bir fikrim yok ama ben boyleyim. O insanlar var ya kahve bile icemez yalnız bence bu çok saçma bir şey. neden boyleler. Bir insan kendine yetinince çok güçlü duruyor. Mesela birtane adamla tanisdim doğma büyüme istanbullu full zengin. Adam aradı, yazdı first date falan. bende dedim bakariz. Yani icimden gelen buydu. Sonra kahve iciyordum hadı gel bakalım dedim. Geldi telefonla konusuyordum hic konusmami kesmedim. Sonra he selam verdim. Kendimce takiliyordum başladı konusmaya bende he he he. Adam kendisi donub kaldı dedi ben Boyle kendine yeten bir kız görmedim. Bana sırılsıklam aşik benim umrumdami hayır dedim seninle olamam
Ya hiç birisiyle alakası yok aslında yanlız yemek yemek kahve içmek tamamen keyif belirtisidir ben çok severim yanlız kahve içmeyi kendimi dinlemeyi birde da dışarda yağmur yağıyorsa değmesinler keyfime 👍😍🙋
Yani yüksek özgüven değildir ama özgüvenli diyebiliriz. Bir de kişinin öz saygısı yüksek oluyor bence. Kendi özel alanı var ve yalnız vakit geçirebiliyor. Ben de çıkarım çoğu zaman.
Yalnızlığı seviyorum dışarda çoğu şeyi de yalnız yapiyorim kahvaltı yemek kahve bazen bankta tek oturmak her şeyi illa biri ile yapmak zorunda mıyız bu bizi özgüvenli veya yalnız yapmıyor
Kesinlikle yüksek özgüven belirtisi ve öz saygı kişinin kendi kendine vakit geçirebilmesi, kendine öncelik tanıyıp ihtiyaçlarını gidermesi en güzel nimet bazı insanlar bunu yalnızlık olarak görebilir fakat bence kişinin o yalnız geçirdiği zaman dilimi kendi kendine yetebilme duygusu muazzam bir şey.
Tekte içilebilinir, sosyalleşip kişilerlede ben bunun özgüvenle işgili oluduğunu düşünen tarafta değilim
Yalnızsam o gün yalnız otururum , arkadaşımla çıkıyorsam onunla. Kişinin kendi tercihidir bu bence.
Yalnızlıkla alakası kesinlikle yok, bence bazen kafa dinlemek gerekiyo her zaman biriyle yiyip içicez diye bişey yok
Tek başımayım ama yapamıyorum yapabilsem neler neler yaparım illa birilerinin olmasına gerek yok
Kişinin acıktığını ya da bir şeyler içmek istediğini gösterir 😂 harbiden dışarda tek başına mekana gidemeyen var mı 🤦🏽♂️
Alışkanlık beaaa
Kendine vakit ayıran, kendiyle başbaşa kalmayı seven, kendini seven biri olduğumuzun belirtirsidir bence.
Ne olduğunu umursamıyorum. Ara sıra yaptığım bir şey. Yalnızken kafa daha rahat oluyor. İnsan kendinede vakit ayırmak istiyor :)
Yanlızlığın tercih edilmesidir. Özgüvenle alakası yok
Her yere tek gidebilen insanın bilmediği ozguvrni vardır onu diyimde
Bazen insan kendi kendi ile baş başa kalmalı kafayı dinlemeli bence...
Bilemiyorum tam olarak fakat ben tek başına çekinmeden yemek yiyorum.
Kabullenilmeyen ağır yalnızlık belirtisidir.
Özgüvenle ilintili değildir.
Aslında özgüven normal seviyede olsa bile yapılabilecek bir şey ama kimse yapamadığı için biraz overated
Yalnızlık belirtisi diyebilirim. Çünkü tek başına yiyip içmek insana çok az keyif verir. Diğer türlü yapan ise kafa dinlemek için nadiren yapar.
Ne yalnızlıktır ne de özgüven, yalnız zaman geçirmekten keyif duymaktır.
Tek kelimeyle özgüven ve rahatlık belirtisidir.
özgüven meselesi değil tercih meselesi bence
Bence açlık belirtisidir.
Zenginlik başka bir şey.
Özgüvendir.
Rahatına düşkündür..
Özgüvensiz biriyse yalnızdır
Acıkma belirtisi olabilir mi shjjj
Bana yalnızlık gibi geldi.
Yalnızlık değil tercihtir
adana kebap yerim ciger yerim üstüne künefe yerim
İkisi de değil. Tercih meselesidir
Özgüven ya. Yalnız falan değilim :D