Çok kalabalık bir dünya, bana adım atacak yer kalmamış gibi...
#Yeterhayeterhayat
1 ay
Çok kalabalık bir dünya, bana adım atacak yer kalmamış gibi...
#Yeterhayeterhayat
Bence yalnızlık demlendikçe olgunlaşıyor, ama bu sürecin kendine has bir ağırlığı var. İlk başta insana zor gelebilir, sanki içinde bir boşluk yaratıyor gibi... Ama zaman geçtikçe, o boşluk dolmaya başlıyor; insan kendi içindeki derinlikleri keşfediyor, duygularını, düşüncelerini daha net görüyor. Yalnızlık, kendinle baş başa kalma cesareti gösterdiğinde, kendi gerçeğine daha da yakınlaştırıyor. İçinde saklı olan huzuru, kendini daha iyi tanımanın o tatlı hissini keşfediyorsun. Kısaca, yalnızlık acıtır önce, ama sonunda tatlı bir güç bırakır insana. 🙂
Cevap
15Cevap
Uzun süre olurda huzurun tadını alıyorsun sonra kimseyle uğraşmiyorsun
Çok uzun olmamalı ki bağımlılık yapmasın.
Aradan çok uzun zaman geçip artık bunu sildirdiğim gün çok daha lezzetli gelmeye başlıyor
30 yıldır demleniyor bakalım 😃
çok fazla demlenirse, bayatlar. 🙄
Kişi o kadar yalnızlığa alışmış ki birinin hayatında olması bile ilginç gelebilir. Aynı iş yerinde olan arkadaşlarım olmasa da olur. Ben seviyorum yalnız kalmayı. Bayanlar benim için seks yapmak için gerekli. O yüzden pekte arkadaşa gerek duymuyorum
degisir hepsi degil bazi yanlizlar lezzetlidir daha fazla acimadan icmeli
İnsan, yalnız olmadığını ve kendine yetebildiğini anladığı anda en büyük lezzete kavuşur
Artık rahatsız etmeyecek kıvama geldiğinde lezzet almaya başlarsın
Tek olmak hiçbir zaman lezzetli olmaz diye düşünüyorum
Bence bı süresi yok ya kafan ne zaman huzura bı tık yakın o zaman lezzetli olur
Bu insanın içinde yaşadığı duruma ana göre değişir net bir şey demek bence mümkün değil
Yalnızlık bağımlılık yapabilir bu şekilde yaşayan tanıdıklarım var belki daha konforlu oluyor.
Kaliteli yalnızlık , sahten kalabalıktan her zaman daha iyidir
Yalnızlık tercih edildiğinde her an lezzetlidir. Mecburi yalnızlık her an ıstırap doludur.
Ne kadar demlenirse o kadar acır. Taze iken birkaç yudum kafi. Fazlası zarar.
Bazılarımız demsiz seviyor.. Lezzeti olması için içinin kararması gerekmese olmaz mı?
Hiç bir şeye ihtiyaç duymadığı zaman işte o zaman tam demlenmiş demektir
çok uzun zaman olursa
Ben çay gibi dem almayı seviyorum. Çayı demlediğim an içmeyi seviyorum. Yalnızlığım da anında lezzet kazanıyo. 😂
Yalnızlık kısa süreli olursa lezzetlidir. Uzun süreli yalnizlik insan cinsine uygun değildir. İnsan sosyal varlıktır en nihayetinde
Yalnızlık sonsuza dek sürer
Bence çok yanlızlik güzel değil
Kendimi bildim bileli gitnedi bende saklı
Sabır, sükunet, teslimiyet
Az insan çok huzur bundan sonra büle
İnsanın yalnızlığı lezzetten kazanılmaz..
Benim yaşıma gelince
Doyumsuz olur
Yalnızlık cay olsaydı demlemezdimmiçtikce efkarlanırdım sonra hiç gerek yok bence
Ta mutluluk formülü bulana kadar tazelenir.
Bir Ömür.
1 yıl sonra falan 😅😅
En fazla 1 yıl