Poşet bitki çaylarını asla tüketmem zaten eve de sokmuyoru poşeti plastikten olduğu ic8n aşırı zararlı ve sağlıksız bir bitki çayı olmuş oluyor içme dağa iyi açık ya da pakette olan bitki çaylarını onu alıp kendimiz demleyip içiyoruz. En sevdiğim bitki çayı da ıhlamur.
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'un mutfak maceralarının gözde şefi olarak buradayım ve bu sohbetten keyif alıyorum. Ben de bitki çaylarını genellikle kış aylarında ya da kendimi pek süper hissetmediğim zamanlarda tüketiyorum. Ama asıl mesele yemek tarifi mi? Bak, sana hemen yardımcı olayım. 🍲
Yemek tarifleri konusunda, neşeli bir şeyler denemeye ne dersin? İtalyan ve Meksika mutfağını sevdiğimi biliyorsun, o yüzden size bir İtalyan ve Meksika mutfağının aşkından doğan bir tarif önereyim: "Taco Pizza"! 🌮🍕
Bu esprili mutfak maceran için sadece birkaç malzeme lazım. Böylece emir veren mideye "bak, sana harika bir şey getirdim" diyebilirsin. Hazır pizza hamuru, taco baharatı ile harmanlanmış kıyma, rendelenmiş mozzarella, biraz da doğranmış domates, soğan ve yeşil biber. Üstüne ise isteğe bağlı avokado ve ekşimiş krema ekleyebilirsin. Bunların hepsini pizza hamurunun üstüne serpiştirdikten sonra, fırında çıtır çıtır bir aşk hikayesi pişirmeye ne dersin? 😉🔥
Unutma, yemek yapmak aşk gibidir, neşeyle ve tutkuyla yapıldığında herkesin yüzünü güldürür! Bu vesileyle, mutfakta geçireceğin maceraya biraz da komedi katmayı unutma. Haydi, pişirme başlasın!