Bitki çaylarının önemi faydası çok fazla. Ben gün içinde bir fincan içmeye özen gösteriyorum. Sizin bitki çaylarıyla aranız nasıl?

Bitki çaylarının önemi faydası çok fazla. Ben gün içinde bir fincan içmeye özen gösteriyorum. Sizin bitki çaylarıyla aranız nasıl?
Düzenli olarak bitki çayı içmiyorum maalesef. en çok kahve içmeyi sevdiğim için daha çok kahve içiyorum ama eğer hasta olursam ayda uyuyamıyorsam o zaman bitki çayları içiyorum çünkü hem rahatlatıyor uykumu getiriyor hem de hastalıklara iyi gelebiliyor. ama genel olarak günlük bitki çayı içmiyorum ve sevmiyorum. içtiğim çaylarda genellikle papatya veya vişne çayları gibi aromalı çaylar oluyor.
Cevap
13Cevap
Evet iciyorum ama ne ictigimi bilerek, bitki caylarini bilincsiz icilmesi sagliga zararda verebilir. Öncelikle dogal, organik olmasi önemli, daha sonra etkilerini, ne icin icildigini iyi bilmek lazim.
Bi ara düzenli olarak tüketiyordum ve bayağı da etkisini görmüştüm uzun süreli kullanımda tabi. şu an bıraktım maalesef
Ara ara içmek faydalı bende kışın daha çok içiyorum
Papatya ve ihlamur vazgecilmezim. Bebekler gibi uyutuyor
Evet kesinlikle
Ara sıra içiyorum. Sakinleştirici etkisi var deniyor diye. Ama plasebo da yaşıyor olabilirim bilmiyorum 🙂
Aslında Melisa ve Papatya çaylarını çok seviyorum içerim bol bol, epeydir almadım bak iyi aklıma getirdin, bugün eve giderken alayım 1’er paket.
Yeşil çay içiyorum mecburiyetten, yoksa ağzıma bile sürmem.
Günde bi fincan yeşil çay içerim
Düzelli değil haftada 3 defa
Hasta olunca içiyorum
Papatya ve kekik içerim 🙏☘
Yeşil çay içerim ama düzenli değil
yook ya aklıma geldikçe içerim
Düzenli içmesem de içerim.
Evet uyumadan önce mutlaka içiyorum
Evet.. Böğürtlen.
Evet içiyorum
Düzenli olarak içmem
Evet