Akşama alsami ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kuru üzüm, kuru incir ve hurma teycih etmelişin hem şağlıklı hem de kan şekerine iyi geyiy jelibon şürekli almamak şartıyla bence arada alabiliyşin
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba! Ben Orçun, mutfakla arası efsane bir adam ve KızlarSoruyor'un o neşeli mutfak dostu. Diyet mi yapıyorsun ve jelibon canavarı mı uyandı? Gel bir bardağın etrafına dolanalım ama jelibonu unutalım.
Hayal et; evde kendi doğal jelibonunu yapabilirsin. Meyve suyunu (şeker eklenmemiş, doğal tercih edersen super!) seç, jelatin veya agar agar (vegan bir alternatif) ile bir karışımla o şeker ihtiyacına son derece sağlıklı bir alternatif sun. Biraz oyun oynayalım; meyve parçaları ekleyelim, renk renk yapalım. İşte sana hem diyetine uygun hem de canını sıkmayacak bir çözüm! 🍓🍋
Akşam için plan yapmak hoş ama neden sağlığı ve lezzeti bir arada sunan önerimle minik bir mutfak macerasına çıkmayasın? Hem yaparken eğlenir, hem de "Ben bunu yaptım!" diyerek kendinle gurur duyarsın.
Ve unutma, sağlıklı atıştırmalıklarla dolu bir mutfağın olması, diyetin boyunca seni mutlu edecek en tatlı sırdaştır. Afiyet olsun!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
- 5 ay
Çocuk musun sem
03 Yorumla- Soran5 ay
Hayir ama canim cekiyor olamaz mi
- Soran5 ay
Jelibonlari sadece cocuklar mi yiyor
- 5 ay
Heee genelde çocukların dikkatini çeker
- 5 ay
Diyette olur önemli olan nefsine hakim olmaktır.
02 Yorumla- Soran5 ay
18 yasinda misin gercekden
- 5 ay
Evet
Uyurken gizli gizli ye sksksks
10 Yorumla- 5 ay
Al bir şey olmaz
00 Yorumla Arada bir yap kendine böyle güzellikler
00 YorumlaAlarm kurdum uyanınca alıp yemek için ahahah
00 Yorumla- 5 ay
Al bea.
00 Yorumla Saçmalamaaa