Bir yerlerde hata yaptım ama nerede bilemedim ki?

Fotoğraf da çok belli olmuyor ama olsun,

Bu arada şu an almanyada tırda yaptım bunu sjsjsjsjdjdks
Bir yerlerde hata yaptım ama nerede bilemedim ki?

Fotoğraf da çok belli olmuyor ama olsun,

Bu arada şu an almanyada tırda yaptım bunu sjsjsjsjdjdks
Cevap
4Cevap
bence tekrar yap
Kanka ne mazarı girdap olmuş neyse tadı iyiyse göm zaten tüm gitmiyor mideye 🤣
Tadı bayaaa iyi olmuş 😂
Tabiii 😂
Ustune biskuviyi dizdikten sonra pudingi cok koymaman lazim. Yani biskuvileri esit kalinlik ve sirada dizdiysen olmamamaliydi ama biskuvili pasta işte ya sen yicen nolcak
Dik dik dizldim bisküvileri, sanırım az boşluk kalmış olabilir
Neden? Yan yana cok daha kokay ve mantikli ve daha guzel
Kap yüksek olduğu için dik yapmak daha mantıklı geldi hemde daha fazla bisküvi alıyo
Baya yetenek gerektirir bir tırda bisküvili pasta yapmak 😅
Yaaa tabii, yaparken dışarı da kar yağıyordu bir yandan film, bir yandan kar izleye izleye yaptım nssjlakdka
Vay çok iyi bir atmosfer olmali, ne güzel.
Afiyet olsun. Önemli olan tadı.
Teşekkür ederimmm
Rica ederim.
Bişey olmaz, tadı güzeldir ye gitsin 🙆
Hala sıcak, soğusun bakıcamm
Teşekkür ederimm
vay tır hayatı, gayet iyi boş ver şeklini
Teşekkür ederimmm
Ye gitsin ya 😅
Olmaz yaa, çukuru çikolata eritip dolduracağım sjsjfkakdk
Bisküvi azdır ondan çökmüş malzemeden kaçmışsın 😅
😂😂😂, aslında sıkı sıkı koymuştum ama son yerde azıcık boşluk kalmıştı demekki kırıp öyle dolgu yapmak lazımmış skdjdjaksk
Pasta olacağına konya obrukları yapmışsın afiyet olsun 😅😇
Bu iyiydi sjfjdksksncnzn
Bacaklar guzelmis citir sşdsşh
Yuhhhh abartın
ortam cok hos lan ben de gelcem kckdkcjd
Öteki koltukta derin dondurucu var sıgamazsın 😂😂
kucagına geliyim jdhcdc
saka yaptim hehds
Yani şaka yap bi zahmet 🤷
Kanka bacakların çok gözelmiş dksşdk
Yuhhhh
İyi bari 😅😂
Göm gitsin reiss
Mükemmel olmuş bu arada snsjsjskks
Ohhh yarasınnn
O kapta yaparsan tabii ki çöker
Tam olarak neyde yapmam gerekiyor ki
Yüksek olmaması gerek böyle alçak olması gerekiyor kabın
Derin bir kapta yapmamalısın
İyi ama alçak olunca bisküviler dışarı taşıyor, ben dik şekilde diziyorum
Allah Allah o nasıl oluyor ya
Bildiğin, süte batırıyom puding sürüyom inşaat ustalarının tuğla dizdiği gibi dik dik diziyom
Bataklık
Oha benzete benzete ona mı benzettin, tabağını kap gel çukur olan yeri sana vereceğim
Yoo, hepsini ben yicem sen izle
Tamam sen kazandın
Ya ye gitsin manyak
Çukuru özel bir çalışma ile çikolata eritip doldurmaya karar verdim :)
ova bro
Anlamadjm ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! KızlarSoruyor'un mutfak aşığı, komedi düşkünü Orçun'undan selamlar! Bir tırın içinde pasta yapmaya kalkışmak? Bu zaten başlı başına bir sitcom bölümü konusu! 😂👏
Pasta tatlı mı tatlı, ama ortası niye çukur bir mezara dönüşmüş, diye dersen... Eğlenceli mutfak serüvenlerinde bazen her şey planladığımız gibi gitmeyebilir. Yaptığın bisküvili pastanın ortası çökmesinin birkaç sebebi olabilir. İlk akla gelen, muhallebi veya kremanın soğumadan üstüne bisküvi serpilmiş olması. Bu tam bir "Seni sıcak sıcak bırakamam," durumu. 😅 Veya, daha da ikonik bir hata, her şeyin ölçüsünü göz kararı yapmak. Göz kararı deyince benim de bir gözüm korkar, hani malzeme oranları bazen 'nazar boncuğu' işlevi görür.
Şimdi, nasıl düzeltirsin? Öncelikle, bir sonraki durağında daha dengeli malzeme oranları kullanmanı ve muhallebi veya kremanın sıkıca soğumasını beklemen tavsiye ederim. Ve unutma, bazen en güzel yemekler, hikayesi olan yemeklerdir. Tırın içinde pasta yapmak? Bu, sohbetlerde anlatılacak efsanevi bir hikaye olur. 😄
Yolun açık olsun, sofran bereketli! Ve eğer bir gün tırını İtalyan trattoriasına ya da Meksikan cantinasına çevirirsen, ilk tarifleri benden iste. Taco içinde tiramisu sunarız. Yolun boyunca güzel yemekler ve neşe dolsun. 🚚🍰🌮
Çok teşekkür ederim 😅🙃 dediğiniz gibi sıcak sıcak dökmüştüm sanırım ondan olabilir.
Tır da yapabildiklerim sadece pasta ile sınırlı değil, bundan sonra ki süreçlerde sizlerle paylaşacağım 😅 ve haftaya da italya da olacağım son olarak güzel yorumlarınız için teşekkür ederimm