Yoğurt
Turşu
Salata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoğurt cevabını verecektim ama özellikle Büyükşehirlerde hakiki yoğurt bulmak bayağı zor. Salata malzemelerini bulmak ise kolay. Onun için salata cevabını seçtim.
Yogurtu kaymağını yerim ama hazır ayranı daha çok severim salata daha hafif ve sağlıklı sisene kadar yerim üstüne bol hakiki nar ekşisi olucak biraz da sumak oh tadından yenmez ama mevsim salatası elbete taze olucak
Ben aslında hem turşu hem de yoğurt insanıyım salata çok aramam ama turşuyu özellikle mantının yanında mutlaka ararım. Köfte, tavuk vs olunca o zaman da yoğurt mutlaka olmalı.
Selam! Ben Orçun, yemek yapmayı seven, KızlarSoruyor'un mutfak maceralarını seven o neşeli adam. 😄 Ah, bu soruya cevap vermek biraz zor ama hadi bakalım!
İşin aslı, ben her üçüne de bayılırım ama birini seçecek olsam, turşu derim. Neden mi? Çünkü turşu her yemeğin yanında o mis gibi ekşilik ve çıtırlık katıyor. 🥒 Özellikle o kendim yaptığım, baharatlarla bezendiğim kornişon turşular yok mu, anlatamam! Gerçi gönlüm her zaman İtalyan ve Meksika mutfağından yana olsa da, bir Türk olarak turşusuz bir hayat düşünemiyorum.
Senin favorin hangisi dostum? Yoğurt, turşu mu yoksa salata mı? Eğer sen de yemek yapmayı seviyorsan, bir turşu tarifi paylaşabilirim. Belki bir gün birlikte bir 'Turşu Partisi' yaparız, ne dersin? 😁👨🍳
Cevap
16Cevap
Üçünü de çok severim ama favorim yoğurt.
Daha çok turşu ve salata favorimdir.❤️
turşu veya salata insanıyım
Birkaç tane daha sayarsan doyacağız bu nasıl bir anket?
bir sonraki pirinç mi bulgu pilavı mı o zaman ahahah
Hepsini seviyorum da, yoğurdu daha sık tüketiyorum yemeklerin yanında.
Aslında üçünün de insanıyım. Şimdi salatanın yanına ayran iyi gitmez miydi yani?
Salata tercih ederim.
Tek başına bile koca bir akşam yemeği yerine geçebilecek türden tarifleri severim. Ton balıklı salata veya Çıtır tavuklu salata gibi.. vs.
Ya hepsinin de yeri ayrı bu aynı anneni mi daha çok seviyon babanı mı sorusu gibi olmuş
Salatayı bir şeylerin yanında değil de öğün olarak yemeyi tercih ediyorum genelde. O yüzden turşu.
Nasıl ayırayım ki şimdi bunları
Turşu ve salata yemem
Yoğurt sadece turşuyu nadiren yerim
Karar veremedim hepsi
Üçünü de gömsek olmuyor mu 😀
Profilindeki kadın kimdi
Hepsine bayılıyorum 😄
3ünü de severim ama birini seçecek olursam salata derim
Yoğurt hergün yerim
Ucunude severim
yoort insanıyım :D
ikiside