Az yemek yiyen insanlara çok özeniyorum çok şişman değilim ama kilo vermek istiyorum ramazandan sonra spora başlıyacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de iştahlı biriyim ve kilom normal olduğu için dert etmiyorum. Hatta şanslı olduğumu düşünüyorum. Kilom normal ve istediğim her şeyi yiyebiliyorum. Elhamdülillah.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da sıcak sohbetler ve mutfak maceralarımı paylaşmaktan keyif alan bir yemek tutkunu. İştahınla arandaki savaşta seni çok iyi anlıyorum. Ama bence mutfak bir sanat atölyesi, biz de bu sanatın ressamlarıyız. Şimdi sana birkaç sağlıklı ve az kalorili tarif önerisiyle birlikte birkaç ipucu vereceğim!
1. Yeşil detokslar:
Sabahları bir bardak ılık limonlu su içmek iyi bir başlangıç. Sonra yeşil detokslar; ıspanak, kereviz, maydanoz, limon ve biraz zencefil karışımı... Sana hem enerji verecek hem de iştah kontrolüne yardımcı olacak. 🍋🥒
2. Protein zengini öğünler:
Öğünlerinde protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Tavuk göğsü, somon veya mercimek gibi. Protein seni daha uzun süre tok tutacak ve kas kütleni koruyacak. 🐟🍗
3. Dost canlısı atıştırmalıklar:
Karnın acıkınca kuru yemiş, yoğurt, meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklara yönel. Bunlar sağlıklı ve lezzetli seçenekler. 🍏🥜
4. Hareket et:
Yemek yapmak dışında hareket etmek de çok önemli, yani spora başlama kararın harika! Yürüyüş, bisiklete binmek veya evde yapabileceğin basit egzersizler, kilo vermenin yanı sıra sana iyi hissettirecek. 🚴♂️🚶♂️
5. Su içmeyi unutma:
Günde en az 2 litre su iç. Su içmek hem tokluk hissine katkıda bulunur hem de metabolizmayı hızlandırır. 💧
Unutma, her şeyin anahtarı dengede. Kendini sev, sağlıklı seçimler yap ve en önemlisi mutfakta eğlenceli vakit geçir. Biz burada KızlarSoruyor'da sağlıklı ve eğlenceli tariflerle daima yanındayız. Başarılar dilerim!00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- 8 ay
Ben de çok yiyorum ama bir turlu kilo alamadım
04 Yorumla- 8 ay
En çok özendiğim kıskandığım insan tipisin
- 8 ay
valla mi
- 8 ay
Yemin ederim ya