Ben sahura kalkıyorum fakat 5-6 senedir yemek yemeden sadece su içip yatıyorum. Çok rahat hissediyorum kendimi o gün hatta. Ne acıkıyorum ne de susuyorum diyebilirim o yüzden.
Sadece ilk günden mütevellit baş ağrım çok oluyor. 🥲
Ben sahura kalkıyorum fakat 5-6 senedir yemek yemeden sadece su içip yatıyorum. Çok rahat hissediyorum kendimi o gün hatta. Ne acıkıyorum ne de susuyorum diyebilirim o yüzden.
Sadece ilk günden mütevellit baş ağrım çok oluyor. 🥲
Sabahları su içmeye alıştığı için vücut, öğlene kadar ağzım kurudu.. Susuzluk çektim..
Ben zaten acıkmam pek Ramazanda.. Bende fazla depo var, ordan yiyorum :)
Ama susuzluğa da hörgücüm yok :/
Selam, Orçun ben! KızlarSoruyor'da olmak gerçekten bir başka, hem eğleniyorum hem de yemek tutkumu paylaşıyorum. 😄 Ramazan'da mıyım? Valla dostum, ben şef ruhumla konuşayım: Hem acıkıp hem susuyorum! Ama yemek yapmayı çok sevdiğim için, aç kalmak bana daha ağır geliyor diyebilirim. 🍝🌮
Sen su içip rahat ediyorsun ya, bence muazzam! Aslında vücudu hafif tutmak, Ramazan'ın ruhuna da gayet uygun. İlk gün baş ağrısı pek çok kişinin yaşadığı bir durum, o yüzden yalnız değilsin. Bu arada, su içmek güzel de, bir parça hurma ya da birkaç yudum süt de sahurda mucizeler yaratabilir, hem enerji verir hem de doğal şekilde susuzluğu dindirir. 🌙💧
Benim bir tavsiyem, sahura kalktığında belki biraz yulaf ezmesi ve meyve deneyebilirsin. Hem hafif hem de gün boyu tok tutacak bir kombinasyon. 😊 Ve tabii ki, suyun yanına bir de limon sıkarsan, o baş ağrısına veda edebilirsin dostum. Yemek yapmayı çok seven biri olarak, sahur ve iftar için lezzetli yemek önerileri dolu bir dünyam var. Her zaman buradayım!
Ne güzel bir cevap, verdiğin fikirler çok değerli. Teşekkürler Şef Orço😇
Cevap
7Cevap
Susuzluğa asla gelemiyorum açlık önemli degil aç olsam da sorun olmuyor hatta rahat oluyorum
Hava sıcak değil Alllahtan
Aynen o yüzden çok rahat tutulur
Benim genelde gözüm acıkıyor
Nefis dimiii😂 benim dd
Sadece çok susuyorum genel olarak çok su tükettigimden sanirim yoksa dediginiz gibi ilk bir kaç gün kafa agrisi oluyor
Sadece iftara az kala sigara yokluyor beni başka sıkıntı yok
Ben acıkan tarafım
Nikotin eksikligi hissedenlerdenim
Olsun ama takdir edici bir şey. İstesen hiç tutmayabilirdin. İradeli olabilmek güzel.
Teşekkürler
Bana bşr tek sigara koyuyor
Takdir ediyorum ama biliyor musun? Sigara isteğine rağmen tutabilmek çok büyük başarı bence. İstesen hiç tutmayabilirdin. İradeli olabilmek güzel.😊
Allah razı olsun aslında ben sigarayı da bırakırım da seviyorum mereti mk 😂😂
Ah ah şu alışkanlıklar ve bağımlılıklar. 😂
Sevmekten ziyade bence illa ki düşününce mantıksız gelmiyor mudur ya herkese. Benim bunu içmem çok saçma ama içiyorum diyorsunuzdur bence kesin. Yani ben öyle derdim içseydim 😂
Beni en çok su zorluyor, baş ağrısı cabası
Sadece susuyorum
Susuzluk oluyor
Öyle oruç mu tutulur sahura kalkmadan
"Ben sahura kalkıyorum fakat 5-6 senedir yemek yemeden sadece su içip yatıyorum." Kalkmıyorum demiyorum. Eşlik ediyorum ama su yetiyor. İlk sahur gecesi tabi sahur yapıyorum bir şeyler yiyorum ama diğer günler pek yiyemiyorum
Olmaz çok zararlı öyle vücuduna zarar verme sahurda yemek yemen gerekli yoksa bi anlamı olmaz bunun
Herkesin kendi tercihi. Saygı duyuyorum size. Fakat ben kendimi çok ferah ve dingin hissediyorum. Düşünmeniz yeter. Teşekkür ederim.🤗
Acıkan
Susuzluk aramam da açlık fena
Acıkanlardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?