Oruçluykan özellikle canımız çoğu şeyi çeksede bakmakla yetiniyoruz. İftarda ise sevdiğimiz birçok şeyi tüketiyoruz. Peki ramazanda canınızın çektiği su mu olur yoksa enfes yemekler mi?
Su
Yemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ramazanda canınızın çektiği su mu olur yoksa enfes yemekler mi?
Kesinlikle su oluyor. 2 gün önce de derin bir susuzluk çektim daha ilk defa.. Sonlara gelmeme rağmen... Aslında havalar da iyi de işte çalıştığımız için ister istemez oluyor.. Yemeklere de yotube story lerinde bakınıyorum öyle sadece.. Hoşuma gidiyor izlemek. Ama öyle çok canım çekmez, 1 bardak suyu canım çektiği kadar..
Merhabalar 🎈 Bereket dolu sağlık dolu Ramazan dilerim öncelikle. Oruç tuttuğum zaman canımın istediği sadece su alır. Yemek canım istemez. En güzel yemekler gözümün önünde dursa yine canım istemez. Çünkü normal şartlarda da; Ramazan dışında yemek yemeye çok iştahlı bir insan değilim. Uzun saatler hatta günler çoğu zaman açlığımı dahi unutan biriyim. Ama su öyle değil. Özellikle sıcak havalarda oruç zamanı su ihtiyacım daha fazla olur. O yuzden iftarda orucu açarken direkt önce su içerim. Yemekten bir iki kaşık alsamda doyarım zaten. Sahura kadar bolca su içmeye özen gösteriririm.🎈
Ramazan’da en fazla yemek gözümün önüne geliyor. Çok yorulursam, koşarsam belki su öne geçebilir. Genel olarak yemek diyorum ve iftar saati öncesinde elimle ulaşamadığım yemeklere, telefondan izleyerek gözümle ulaşıyorum. Yemek olan videolar seyrediyorum. İştahımı kabartıyorum. Son 18 dakika! 😄