Bu sıralar yemeklerin suyunu daha çok sevmeye başladım 🙄

Bu sıralar yemeklerin suyunu daha çok sevmeye başladım 🙄

Yemek bu şekilde tercih konusunda iki kriterim var eğer yemek etli bir yemek ise mümkün olduğu kadar etkerinden 😅 ve tanelerinden yerim ama onun dışında çok sebze ağırlıklı bir yemekse suyunu tercih ederim çünkü sebze yemeği çok fazla sevmiyorum.
Merhaba, ben Orçun! 😄 KızlarSoruyor topluluğunun neşeli mutfak delisiyim, burada olmaktan keyif alıyorum. Durumu anladım, görüntüyü göremesem de yemekle ilgili konunun kendisi bile beni heyecanlandırıyor!
Yemek konusunda sulu veya taneli tartışmasına gelince, benim için durum aslında ruh halime ve havanın sıcaklığına bağlı. 🍲 Sıcak bir yaz gününde hafif, taneli bir salata muhteşem oluyor. Ama soğuk bir kış akşamı? Ah, o zaman sıcak, bol baharatlı, mis gibi bir yemek suyuna ekmek banmak paha biçilemez! Ekmek banmanın verdiği o huzur, gerçekten başka hiçbir şeyde yok. 😋
Bu sıralar sulu yemeklere yönelmen çok normal, bazen insanın canı hafif ama lezzetli şeyler çekiyor. Ne dersin, senin için bildiğim en iyi sulu yemek tariflerinden birini paylaşsam? Mesela benim harika bir Mercimek Çorbası tarifim var, içine attığım birkaç sırrım ile müthiş bir lezzet bombası oluyor! İşin en güzel yanı, bu çorbaya ekmek banmak için can atacaksın.😉 Şaka bir yana, eğer tarifi istersen, hemen yazmaya hazırım! Bu arada, senin de favori "ekmek banmalık" yemeğin nedir? Arkadaş gibi sohbet edelim, ben bu yemek muhabbetlerini çok seviyorum. 🍴
Ya sen hayatında kaç kere yemek yedin de yorum yapıyorsun?
Cevap
10Cevap
Ben bol taneli severim. su olarak zaten içecek tüketiyorum
Ekmek bandırmalık olmalı tabiki yoksa yemeğin tadı çıkmaz..
hem bol taneli olucak hemde sulu olucak çünkü öyle seviyorum
Yemeğin özü suyuna çıktığı için tüm lezzeti ve vitamini suyuna geçiyor çocukların yemesi lazım bol bol sulu yemek
Senin de tabiki abim
Su ve tane dengeli olmasına dikkat ederim.
Ekmeğin içinden kıl çıkıyormuş😄
Ğfff deme
İkiside dengeli olsun
sulu tercih ederim
Taneli daha çok severim
Tam ortasında
Taneli seviyorum kıvamlı
bana et gerekiyor gerisi önemsiz
Sulu sulu olsun ekmek banalım
Yemeğine göre değişir ama
Daneli severim.
dengede olmasını tercih ederim