Yurtta kalıyor ve haftasonu yurtta yemek olmuyor sağlıksız besleniyor hafta sonu ben bişeyler yapıyım dedim
Ne yapıyımmmm
Ne yapıyımmmm
Eğer sevgilin yurtta kalıyor ve sağlıksız besleniyorsa, ona hem lezzetli hem de besleyici bir şeyler hazırlaman harika bir fikir. Hafta sonu için pratik, taşınabilir ve doyurucu seçeneklere odaklanabilirsin, tam buğday ekmeği kullanarak tavuk, hindi füme veya ton balığı gibi protein açısından zengin malzemelerle, yanına marul, domates ve avokado ekleyerek lezzetli bir sandviç hazırlayabilirsin. Peynirli, kıymalı ya da patatesli börek veya poğaçalar yapabilirsin. Hem taşınması kolay hem de açlığını hızlıca giderebilir. Gronanola barlar, kuruyemiş karışımları ya da ev yapımı kekler gibi hafif atıştırmalıklar hazırlayabilirsin. Rafine şeker kullanmadan hurma, bal gibi doğal tatlandırıcılarla yaparsan daha sağlıklı olur.
Yanına dilimlenmiş ekmek ya da bir kap pilav koyarak pratik bir öğün hazırlayabilirsin. Ayrıca birkaç mevsim sebzesiyle beraber daha da sağlıklı hale getirebilirsin. Kavanoza kat kat koyabileceğin bir salata hazırlayarak yanına bir sos koyabilirsin. Mesela tavuklu ya da ton balıklı salata çok doyurucu olur.
Tatlı olarak çikolatalı mousse, sütlü tatlı ya da meyveli yoğurt karışımları hazırlayabilirsin. Onun damak tadına uygun hafif bir şey seçersen gözünden kaçmaz.
Sevgiline yapacağın yemeklerde onu düşündüğünü göstermen yeterli olacaktır. Mesela, sabah kahvaltısı için ev yapımı sandviç, meyve tabağı ve taze sıkılmış portakal suyu hazırlayabilirsiniz. Öğlen veya akşam içinse onun sevdiği yemeklerden biri olan makarna veya fırında tavuk gibi pratik ama lezzetli şeyler yapabilirsin. Ev yapımı küçük bir tatlı da hoş bir sürpriz olur. Önemli olan yemeklerin içine sevgi katman. Bu, onu gerçekten mutlu eder.
Onu mutlu etmek için, sevdiği yemekleri öğrenip ona özel bir menü hazırlayabilirsin. Eğer çok vakit harcamak istemiyorsan, kolayca yapabileceğin ev yapımı pizza, makarna veya güzel bir kahvaltı tabağı hazırlayabilirsin. Yanına da ev yapımı tatlı, mesela kurabiye ya da brownie ekleyebilirsin. Hem sağlıklı hem de ona olan ilginin göstergesi olacaktır. Afiyetle yiyeceğinden eminim.
Cevap
4Cevap
Nohutlu pilav üstüne tavuk veya sarma ya da güzel salata çeşitleri
Yurtta iyi yapılmayan yimekleri yapmalışın zeytinyağlı yaprak sarması gibi yemekler yap🍗🥘🍪🥐🍜
Sarma sarabilirsin, poğaça ve börek yapabilirsin, bu şekilde birkaç gün rahatça dayanabilecek yiyecekler yapmanı tavsiye ederim
Vay arkadaş, böyle bir hatunum olsun ne yapsa yerim🙂 düşünenimiz olsun yeterki 🙂
Kadin budu kofte, dilber dudagi, domalan, şıklık tatlisi, çükündür, analı kızlı, oturtma, kerhane tatlısı. bunlari yapabilirsin ;)
Bu saydıklarının bazısının ismi ne böylee hiç duymadım 😀
ahshh ne bilim kadinla ilgili yemekler yazdim bunlar cikti
Yaprak sarması su böreği yaş pasta yap hayatta bırakmaz seni daha çok sever hemde
Evettt güzel fikir bunlari yapimm
karışık salata yap tavuklu salata ve tavuklu pilav yap bir de arada meyve salatası da olur karışık bu tür şeyler yapabilirsin
Niye kim ki o yemek yapıcaksın çok saçma geliyor bana böyle şeyler
Sevgilim ben yaparim oda yapar beraber de yapariz saçma gelen tarafı ne?
Boş işler
Ev yemekleri yapsan kafi bence
Ev yemekleri yapın. Mesela sarma olabilir.
Sarma, el açması börek ve sufle yeterli mii
Yeterli gayet güzel
Mantar sote, salata, çorba , tatlı veya börek
Sarma götürrr her erkek sever bence jfldmg
Sarma börek kesinlikle
Evett bu ikisini yapicam birde sufle yapsam yeter demi
Börek el açması olucak😅
Sufle de harika fikir…. Yap aşkitona içine sevgini katmayı ihmal etme 🥰
Yaprak sarma
El açması
Zıkkım yap yesin
Sen ye zıkkımııı