Yeme & İçme Kapuska yaptım. Sevgilim yaptığım yemeği beğenir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Akşama kabuska yaptım. Onun önüne dünyaları sererim Güncellemeler+1 yıl Hakkınızı helal edin hepinizi kandırdım. 😒 Güncellemeler+1 yıl Sevgilim yok 🥺🥺🥺 Kapuska yaptım. Sevgilim yaptığım yemeği beğenir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 362 cevap paylaştı. Önemli olan sevgiyle yapman beyenir bence inasın sevdi yapıca ayir lezetli olur 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Keşke kuzu olsam Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Keseler seni kurbanda bence olma Yorumla Soran +1 yıl Meeeee Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Lan hastamisin sen meee ne neyse inşallah kurbnda kesiner seni Yorumla Soran +1 yıl Kuzun olayım besle beni anammm 😁 Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Bana bak lan sinirimle oyanam damarima basma harbi KS deye gömerim seni sallak Yorumla Soran +1 yıl Hössst başlarım senin damarına. Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Hadilan köpek Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Scheiß auf deine Welt Yorumla Soran +1 yıl Yeminle aşık oldum şimdi Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Lan hastamisın sen Yorumla Soran +1 yıl Ana bacı kaymasın demi lan Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Yok annene kufur etem benim de annem var Ama sen benden kasınma normal. soruna gelip insan gibi guzel. yorum yaptım Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeleri okumadın sanırım Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Hee şimdi okudum ama fark etemz ben sana kötü bişey demedim ki gelip benden aranasın Yorumla Soran +1 yıl Ben de sana demedim ki. Valla billa Yorumla sweet_trouble99 +1 yıl Yorum olarak bana yaziyon ya burada 🤔 vallah dem çarpılcan sonra Yorumla Soran +1 yıl Kuzu olmakta suç oldu yav Yorumla
Derinsd Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuşturda kapuskayı hangi kız sever ki 🤢 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla kapuskayı çok severim erkek arkadaşım bana elleriyle şunu yapsaydı çok mutlu olurdum 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Bi zahmet beğeicek tabi emek vermişsin ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Emek vermişsin beğensin bi zahmet 2 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz kiyma biraz da princ az koysaydın Yorumla Soran +1 yıl Tamam hanımağa 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden alay ediosun Yorumla Soran +1 yıl Alay etmiyom yapmayı bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırdın hanimaga sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve yalan söylemissin yalan beni. Bu hayatta en mahveden sey cunku flort edip yalan dediler arkamdan konusup yalan yok oyle bisey dediler o yuzden yalana asla tahammulum yok benim takıntım bu Yorumla Soran +1 yıl Sen niye bu kadar şitttin kiii 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney what Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Lezzetli görünüyor Ellerine sağlık 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Beğenir neden begenmesin. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤭 Yorumla fesfs +1 yıl Limon sık ye fit olursun de ahaha Yorumla Soran +1 yıl Yok anacım yok sevgili yok şaka yaptım 🤭 Yorumla fesfs +1 yıl İroni yani, sjsjs aman daha iyi kafan rahat işte Yorumla Soran +1 yıl Bananek sevgilim olsun benim olsun akşam ben yumurta kırarım ona canı sağolsun Yorumla fesfs +1 yıl 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 1.90 boyum var tek avantajım o 🤣 Yorumla fesfs +1 yıl Boy Gulyabanidede var. Yorumla Soran +1 yıl Gulyabaniyi nerden biliyon sen 😳 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Bunu degıl sevgilim Meryem ana yapsa beğenmem. 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Beğenir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🤨🤨 Yorumla whsinemm +1 yıl 🤷🤷 Yorumla Soran +1 yıl Füzeleri israile karşı kullan da yok olsunlar 🤨 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ıyy bune be 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmiyosan ikile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kes be meteliksiz şey seni Yorumla Soran +1 yıl Caz yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sgit Yorumla Soran +1 yıl Sen git pirzola ye Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. kötü görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önemli olan sevgiyle yapman beyenir bence inasın sevdi yapıca ayir lezetli olur
Keşke kuzu olsam
Keseler seni kurbanda bence olma
Meeeee
Lan hastamisin sen meee ne neyse inşallah kurbnda kesiner seni
Kuzun olayım besle beni anammm 😁
Bana bak lan sinirimle oyanam damarima basma harbi KS deye gömerim seni sallak
Hössst başlarım senin damarına.
Hadilan köpek
Scheiß auf deine Welt
Yeminle aşık oldum şimdi
Lan hastamisın sen
Ana bacı kaymasın demi lan
Yok annene kufur etem benim de annem var
Ama sen benden kasınma normal. soruna gelip insan gibi guzel. yorum yaptım
Güncellemeleri okumadın sanırım
Hee şimdi okudum ama fark etemz ben sana kötü bişey demedim ki gelip benden aranasın
Ben de sana demedim ki. Valla billa
Yorum olarak bana yaziyon ya burada 🤔 vallah dem çarpılcan sonra
Kuzu olmakta suç oldu yav
Güzel olmuşturda kapuskayı hangi kız sever ki 🤢
Valla kapuskayı çok severim erkek arkadaşım bana elleriyle şunu yapsaydı çok mutlu olurdum
Bi zahmet beğeicek tabi emek vermişsin ellerine sağlık
Emek vermişsin beğensin bi zahmet
Biraz kiyma biraz da princ az koysaydın
Tamam hanımağa 😁
Neden alay ediosun
Alay etmiyom yapmayı bilmiyorum
Kırdın hanimaga sensin
Ve yalan söylemissin yalan beni. Bu hayatta en mahveden sey cunku flort edip yalan dediler arkamdan konusup yalan yok oyle bisey dediler o yuzden yalana asla tahammulum yok benim takıntım bu
Sen niye bu kadar şitttin kiii 🙄
Ney what
Lezzetli görünüyor Ellerine sağlık
Beğenir neden begenmesin.
🤭🤭
Limon sık ye fit olursun de ahaha
Yok anacım yok sevgili yok şaka yaptım 🤭
İroni yani, sjsjs aman daha iyi kafan rahat işte
Bananek sevgilim olsun benim olsun akşam ben yumurta kırarım ona canı sağolsun
🤣
1.90 boyum var tek avantajım o 🤣
Boy Gulyabanidede var.
Gulyabaniyi nerden biliyon sen 😳
Güzel olmuş ben bile böyle yapamam
Bunu degıl sevgilim Meryem ana yapsa beğenmem.
Beğenir
🤨🤨
🤷🤷
Füzeleri israile karşı kullan da yok olsunlar 🤨
ıyy bune be
Beğenmiyosan ikile
kes be meteliksiz şey seni
Caz yapma
boş ver git
sgit
Sen git pirzola ye
Beğenirr