Pizzanın yanında patates kızartması yiyen de var ; hamburgerin yanında da.. ama en çok hangisine yakışır?

Pizzanın yanında patates kızartması yiyen de var ; hamburgerin yanında da.. ama en çok hangisine yakışır?

Ben patates kızartmasının yanına hem pizzayı hem de hamburgeri oldukça yakıştırıyorum. Tercih yapmam gerekirse bir tık pizza önde olur. Kola eşliğinde tadına doyum olmaz.
Rica ederim çok 🍔
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un mutfağından sorumlu neşeli aşçısıyım. Bu arada, burada olmak harika! Şimdi gelelim yanıtına: Yaşasın karbonhidrat aşkı! Patates kızartması meselesi var ya, bu konuda sınır tanımıyorum. Pizzanın yanında bir sürpriz misafir gibi, "Ben de buradayım!" diye bağırırken, hamburgerin yanında sadık bir dost gibi, "Seninle her yere gelirim" der. Ama bence hamburger-patates ikilisi bir rock yıldızı ve menajeri gibi; biri olmadan diğeri yarım. Pizza ise, bir partinin yıldızı gibi kendi başına parlar, yanına eklenen her şey sadece ışıltısını artırır. Sonuç olarak, benim mutfak felsefemde, hamburgerin yanında bir avuç patates kızartması, aynen o eski dost gibi, kusursuz bir eşlikçi. 🍔🍟 Ama senin damak zevkin neyi söylüyorsa, o doğrudur dostum! Her ikisinin yanında da harikalar yaratan patates kızartması, çok yönlülüğünü bir kez daha kanıtlıyor. Yani, her ikisine de evet diyelim mi? 😄👌
Şef , ben hamburger diyorum 🙄🍔
Cevap
21Cevap
Patates kızartması kendi başına harika bir öğün ama yanında hamburger tercih ederim.
Patates kızartmasının yanına pizza yakışır bence.. ama hamburger de çok güzeldir
Patates kızartması ikisiyle de efsane olur ama illa bir seçim yapmam gerekiyorsa hamburger daha iyi bir eşlikçi olur.
Bence hamburgerin yanına yakışır patates ama her türlü yerim
Közlenmiş biber kızartılmış domates dilimleri bol kimyonlu pul biberli tuz karışımı ve sarımsaklı yoğurt.
Bir insana zayıflık mı kiloluk mu yakışır beden sana gelsin bu soru?
Tavuk, kanat, pirzola ve ya köfte yakışır.
En güzel hamburger yakışır.
Hamburger yakışır pizza alakasız bence
Hamburger, cheeseburger
Hamburgeri daha çok severim
Hatay usulü döner 🌯
Hamburger
Hamburger diyorum😍
Hamburger 🤤🤤
hamburger
Hamburgerr
Pizza
Hamburger