Günoooo Günoooo
Ben diyorum ki patates kızartması tek başına olay zaten. Kardeşim; "yok pizzayla yenilince olay oluyor" diyor. Sizce?
Bugün de derdimiz bu olsun. Allah başka dert vermesin.

Günoooo Günoooo
Ben diyorum ki patates kızartması tek başına olay zaten. Kardeşim; "yok pizzayla yenilince olay oluyor" diyor. Sizce?
Bugün de derdimiz bu olsun. Allah başka dert vermesin.

Hamburger ile daha çok seviyorum patates kızartmasını. Pizza ile yiyen çok ama ben pizza aşığı biri değilim. Bir dilim belki yerim onu da en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile. Patates ile giden hamburger bence. Fırında yapılanı da güzel oluyor.
Fırında cidden bambaşka tadı oluyor
Eveeet, bide üzerine kekik, toz kırmızı biber falan karışınca muazzam
Aslında patates kızartmasını çok karıştırmayı sevmem normalde patates kızartması ara sıra yaparım genelde fırında patates daha güzel oluyor gevrek gibi pişerse çok güzel oluyor üzerine de sarımsaklı yoğurtla yemesi ayrı bir keyif sizin sorunuza gelirsek genelde gördüm hamburgerle beraber sanki daha iyi gibi gözüküyor
Patates kızartması ve hamburgerin ayrılmaz ikili olduğunu düşünüyorum bu nedenle bu lezzet kesinlikle hamburgerle devam etmeli daima. Sade tek başına bile mükemmel bir lezzet olan patates kızartması esasen pizzaya da, tavuk yemeklerine de mükemmel yakışıyor. Yine de hamburger bir başka.
Cevap
14Cevap
Çok kararsız kaldım şu an. İkisiyle de mükemmel oluyor.😋
Şimdi yedim pizza ile patates kızartması, normalde hamburger derim ama şimdilik pizza diyorum. d
Bende denicem ya cidden deneyen pizzayla daha iyi diyor
Ben hamburger diyorum. Pizzayı sade yemeyi seviyorum.
Pizzanın yanında yemedim ama hamburgerin yanında çok iyi gidiyor.
Şimdi gördüm ya hayırlı günlerin olsun
Neyle yesen efsane olur. Başlı başına güzel zaten ama hamburger yanında tıkıyor en güzeli dönerin yanında🤤
Patates güzel kuyruk yağı ile mangalda pişen köfte yanına güzel az pilav cacık komposto mis mis elleri ile içli köfte yapacak hatun candır🙂
Hamburger ile hamburger köftesi de böyle peynir dolgu olacak el yapımı köfte ve ekmek ile olacak tadından yenmez.
bunlar patates bile değil. orjinal patates olcak, yanında biber kızartması ile harika gider
Her ne kadar kızartmayı sevmesem de geleneksel olarak hambugerin yanında daha iyi gidiyor.
Pizza ile patates kızartması yemedim.
Hamburger ile iyi olabilir.
Fırın da Köfte patates severim , kızartma sevmem
Ayy o da güzel oluyor
Evet bayılırım
Sabah sabah canım çekti 😂
Benim de sorma ya
Köfte ile güzel oluyor
Tek başına daha güzel olurdu.
Pizzanın yanında abes durur
Hamburger ile güzel olur
pizayla gitmez yaf hambırgırrr