Yeme & İçme Hamburger mi yoksa pizza mı? ALİUMUTPRO Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 🍔 Tercihin hangisi? 🍕 Hamburger Pizza Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamburger mi yoksa pizza mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 674 cevap paylaştı. Pizza olsun daha bereketli ve her çeşit sebzeden yapılıyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Hamburger. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Önce pizza derdim ama şimdi hamburger hamburger’in tadı her yerde fix ama pizza her yerde aynı değil. 1 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl İkisini de yerim ama ikisini de aramam tercih yapmayı reddediyorum 1 0 Yorumla
mutluson2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Hamburger 🍔 hiç yemedim ama Pizza 🍕 severim olsa yerim 😊🥰 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. ikisini de severim :) 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hamburger canım çekti 0 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Pizzzzaaaa 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Pizza 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hamburger 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Pizza olsun daha bereketli ve her çeşit sebzeden yapılıyor.
Hamburger.
Önce pizza derdim ama şimdi hamburger hamburger’in tadı her yerde fix ama pizza her yerde aynı değil.
İkisini de yerim ama ikisini de aramam tercih yapmayı reddediyorum
Hamburger 🍔 hiç yemedim ama Pizza 🍕 severim olsa yerim 😊🥰
Pizza ama yanlis bastim
ikisini de severim :)
Hamburger canım çekti
Pizzzzaaaa
No fastfood no no no
Pizza
hamburger
Hamburger
Pizza
Pizza