Ben kahveyi tatlı, tuzlu kurabiye yerken içmeyi seviyorum. Profiterol vb. tatlılar sanki çayla çok daha güzel oluyor.

Ben kahveyi tatlı, tuzlu kurabiye yerken içmeyi seviyorum. Profiterol vb. tatlılar sanki çayla çok daha güzel oluyor.
Çay içersem yanında tatlı yemem ben. Çikolatalı tatlı ise konu o zaman espresso ya da filtre kahve içmeyi severim. Mesela yoğun bir çikolata ile yapılmış brownie, çikolatalı kurabiye, çikolatalı tart.. Ben kahve severim yanında. İsmimden anlaşılacağı üzere ☃️☕️
Çayı bir tek ben mi sevemiyorum. Afiyet ola. Çikolatalı tatlı = kahve = ben
Çay hep çay her zaman çay 🤩
Çay candır 👌🏼😊
herkesin zevki kendine ama çay ve pasta ikilisi bana çok itici geliyor. bence şöyle olmalı önce birer kahve içelim sohbet muhabbet sararsa üstüne birer pasta, baktım sohbet iyi gidiyor birer de çay içeriz
Cevap
12Cevap
Ben kahve içerim genellikle
"Ben kahveyi tatlı, tuzlu şeyler yerken yemeyi daha çok seviyorum," demişsin ama protiferol çayla daha iyi gidiyor demişsin, karar ver be adammm dkdhdkjd
Kurabiye yanında kahveyi, profiterol vb. tatlıların yanında çayı demek istedim aslında. Detaylı yazıp tatlı tuzlu olayına girince biraz karışık gibi görünmüş 😊
Güzel bir açı, bende tuzlu şeylerin yanına çayı daha çok yakıştırıyorum ama bu kez deneyeceğim yerlerini değiştirmeyi, belki severim.
Gerçeyi söylemek gerekirse çikolatalı şeylerden nefret ediyorum yiyince midem bulanıyor ve baş ağrısı başlıyor 🤕🤕
Çikolatalı tatlıların yanında kahve seviyorum ben.
İkisi de olur lakin çikolata ile kahveyi tercih ederim
Çay yakıştırıyoyum
Çikolatalı tatlıların yanında kahve seviyorum.
Kahve sevmiyorum çay diyorum
Çayı yanlız olan kişiler sever..
Çay daha makul
Kahve zate acı tatlının yanına giymez
Hele şu yüzde seksen şeker içeren 3'ü1 arada içenleri ankete katmamanı tavsiye ederim.
Kahve daha hoş oluyor
Kahve de olabilir ama genel olarak çay içiyorum
Kahve daha iyi oluyor sanki
Bazen çay bazen kahve
Muhallebi tatlı ise çay normal çikolata ise kahve
Çay sevmem her zaman kahve içerim
Çikolatalı tatlılarda kesinlikle kahvee 😍
Hiç farketmez ama soğuk içecekleri tercih ederim
Tatlinin yaninda cay icmem midesiz degilim
Su içmeyi tercih ediyorum.
Baklava-Çay
Çikolata- Kahve