En sinir olduğum harekettir bu. Asla yapamam şappur şuppur yemeğini bitir konuş kardeşim. 😃

En sinir olduğum harekettir bu. Asla yapamam şappur şuppur yemeğini bitir konuş kardeşim. 😃

Hayır ben telefonla konuşurken yemek yemem.. ama bunun yerine sigara veya herhangi bir içeceği içebilirim. çünkü telefonda konuşurken genelde karşımda ki insana odaklanmak isterim sadece
Asla yapmam ayrıca karşımdaki veya telefondaki insan yapınca da sinirleniyorum iki dakika mola ver veya meşgule at çok mu zor insanda biraz sofra adabı olur
Yemek yerken bırak telefon ile konuşmayı yemek yerken fazla konuşmayı sevmiyorum. Hem ses çıkmasını istemediğim için hemde yemeğe odaklanmak için bunu daha uygun buluyorum
Hayır telefon ile konuşurken yemek yemem. Ağzımda lokma varken o yemeğin tadına varamam konuşmam. Ya konuşmam biter öyle yerim, ya da yerim öyle konuşurum..
Cevap
28Cevap
Hayır yemem karşı tarafa saygısızlık olur gadası
Birşeyler yerken ağzımı şapurdatmam. Elma tarzı ısırdıgında ses veren şeyler ise ya da çekirden telefonla konusurken yemeyi bırakırım. Ama onun harici bir şeyler yerken telefonla konusurum ve normal bir durumdan daha dikkat ederip şappidi duppudu yapmamaya.
Hayır en nefret ettiğim şey, ayrıca, karşı taraftan da yemek sesi gelirse ayar olurum.
Yok ya ben yemeğe odaklanmayı seviyorum. Yemeğimi yerken mümkünse dizi film izliyim kimse benimle muhattap olmasın
Yemek yerken, film izlerken ya da sevdiğim insanlarla konuşurken telefonlara bakmıyorum ailem harici
Hem konuşup hem yiyince hava tutuyorum Ne yediğimi de anlamıyorum ya da çabuk doyuyorum yiyemiyorum bir şey Yemek yerken ne telefonla ne yüzyüze konuşmayı tercih etmem Mecburiyet varsa anca.
Telefonla konuşurken yaptığım şeyi kapattığımda yapmamışım gibi hissediyorum.. bu sebeple doyma keyfine erisebilmek icin bunu yapmamayı tercih ediyorum
Evet yemek yerim evi toplar temizlik bir şeyler karalarım dizi izlerim var da var yani sorada konuşmanın sonuna gelince tahminden konuşurum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@sozsuzzaman
Yiyemem asla. Yemekte arayanları da açmam. Telefonla konuşurken tüm işimi bırakıyorum sadece karşıdaki kişiye odaklanıyorum. Bana aynı değeri göstermeyenlerle konuşmayı sevmiyorum zaten.
Yemek yerken değil de çubuk falan kemirirken konuştuğum olmuştur 😂
Sen genelde yolda yürürken konuşuyorsun 😂😂
ahah e ne yapalım günün en müsait zamanı o sıralar 😂
Kız kardeşim nasıl tutturuyorsa hep yemekte arıyor, müsadenle sıkkımlanayım arayacağım diyorum değilse dozu kaçıyor.
Ben telefonla konuşurken tüm mahalleyi tavaf ediyorum
Mesnevîden de ders alıyor musun yavrum
Zıkkım ye deyip telefonu kapatmak.. bu işin şanındandir..
Gizlice yediğim olur onu da ablam hemen farkeder ve bana sinirlenir akakskdkdkdkflflflglg
Aşırı sinirleniyorum bahaneyle hemen kapatmanın yolunu aramaya çalışıyorum
Normalde bile konuşmakta güçlük çekiyorum, yemek yerken hiç düşünemem bile 😂
Ben yapmam karsı tarafta yaparsa yemegını ye oyle ara der kapatırım en sınır oldugun sey
İşyerinde arayınca mecbur açıyordum her gün boğazıma diziyorlardı zaten
Yok genelde temizlik yaparken telefonla konuşurum 😄😄
Hayır yemek yerken konuşmam telefonla. Nezaket gösterip yemek bittikten sonra açarım
Telefon ile konuşurken asla yemek yemem su bile içmem 😂 konuşma bitince bunu yaparım
yemek yerken konuşmam 2 saat sofrada oturmam yer kalkarım
Hayır, yemem ama karşı taraf yaparsa da pek yadırgamam. :D Bitir de sonra konuşalım derim.
Yok, ne yemeğe ne de konuşmaya konsantre olamıyorum öyle :)
Yapamam sapur supur çok acıkınca yenilir ya ama telde değil
Yok yapanida sevmem yemeğini yesin ondan sonra
Doğulu müşterimde denk geliyorum ara ara.
Ne yiyorsun diye soruyorum.
uzun bir konuşmaysa yerim ya, açken ben ben değilim.
Telefonla konuşmayı genel olarak sevmiyorum.
Hayır, yedikten sonra konuşurum. Ben de bu durumdan hoşlanmıyorum karşımdan da aynısını beklerim.
sadece cok ama cok yakin olduklarimla, gicikligina sapirdatirim.
Iyyy ürperiyorum ağız sesinden asla yapmıyorum
Yemek yerken telefonla uğraşmam, ama bazen mesaj ya da arama gelirse bakıyorum
Hayır yanlışlıkla telefonu ağzıma götürürüm 😅
Sevmem ve yemem. Bisey yiyosam biri ariyosa hemen agizimdaki bitirip oyle aciyorum telefonuu😂
Bazen yemekte yakalanıyorum, konuşuyorum.. İstemem tabii ki bunu..
Evet!! yemek yerken, evi toplarken, yoldayken- her animda arayip konusabilirim (konusuyoruz)
Hayır öncelik yemek olmalı 😁
Hayır ama bir şeyler içerim.
Telefonla konuşarak değil de diziye bakarak
Yok sevmem sinir olurum
Denk gelirse olabilir ozellikle yapmam ama
Yemem rahat yemek yiyemem öyle
Yemek ile arama da girmesin lütfen.
Yok ya su bile içemem jsjsj
Bende hiç sevmem telefonla konuşurken çok dolanıyorum ama istemsiz
Hayır çok ayıp bir davranış
Yemek sesi gelince tansiyonum çıkıyo
Hayır asla saygısızlık bu karşı tarafa
Hayır sinir bozucu bir durum
Asla 😅 yemek yerken sadece yemeğime odaklanırım
Samimi olduğum biriyle konuşuyorsam yerim
Ay yediğim yemekten zevk almam öyle
Hayır çok saygısızca
Yerim 🙈
Hayır yemem
Bazen evet yapıyorum ama şapur şupur yemiyorum.
Hayir hic sevmem oyle sey
hayır.
yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?