Hola🎈
Genelde hep arkadaşlarıma konuşturtmayı tercih ediyorum ve onlarda konuşamıyor. 👉🤭👈
Genelde hep arkadaşlarıma konuşturtmayı tercih ediyorum ve onlarda konuşamıyor. 👉🤭👈

yemek siparişi verirken kimseyle konuşmam getir yemek sepeti gibi yerlerden sipariş ettiğim için kafa rahat hiç yoksa bizim mahalledeki pideciyi ararım ordan bize iki kıymalı pide tükür derim o halleder. dd
Açken ben ben değilim konuşurum. :D
Ya birden açıyorlar a a aaloo falan diye kekeliyorum bazen dndjjd
Zaman zaman evet konusamadigim oluyor. Arkadaş ortamında teleon eline tutusturulan benim..
Yemeksepetinden sipariş ediyorum genelde konuşmak istemem. Aramıyorum bu yüzden 🥴
Cevap
10Cevap
Son 7 senedir telefonla arayıp sipariş verdiğimi hatırlamıyorum, yemek sepeti varken.
Şimdi getir, trendyol'da çıktı, sittin sene bir yeri arayıp muhatap olmayı tercih etmem..
Getiryemek den veriom siparişi geç kalırsa iptal ediom telden arayıp iptal edersen kapıda parasını ister
Ağzım var dilim efsane konuşamazsam yemek yiyemem o yüzden konuşmam lazım iyi de sipariş veririm 😏🤣🤣
Ben telefonla konuşmayı sevmiyorum zaten
Online yapıyorum sipariş vs
Mecbur kalırsam arıyorum uzatmadan konuşup kapatıyorum
Evet, oluyor ama genelde İnternet üzerinden alışveriş yaptığım için konuşmaya gerek olmuyor bilgileri yazmak yeterli. 😀
Yoo. Kendi işimi kendim halledebilirim ama çoğu zaman bir kaç arkadaş konuşamaz onun yerine ben hallederdim
İşim gereği telefonda insanlarla da konuşuyorum o yüzden konuşma konusunda hiç çekinmem
ver ben konuşayım ozaman niye çekiniyorsunki :D
Çok iyi olur ben çok çekiniyorum ve gülesim geliyor 👉🤭👈
ahaha ben bir konuşayımda gör bak sipariş nasıl veriliyormuş :dd
Ahahaha mükemmel yaa 👉👏👈
sen neden böyle değişik emojiler atıyosun bir sorun yok inş :dd
Şey bu benim normal halim aslında 👉😳👈
diğer hallerin nasıl peki merak ettim :D
Diğer hallerim insanlara benziyor galiba 👉🤭👈
ahahaha bak bu iyidi :D
Teşekkür ederim 👉☺👈
ama artık şu emojiden bir vazgeç ya her seferinde yaparken sıkılmıyor musun sen :D
Elim alışmış yapmayınca kendimi çıplak hissediyorum 👉😬👈
nolur bundan sonra birşey söyle ve yazarken zorla kendini emoji yapmacagına karşı :D Öyle nasıl duruyor merak ettim
Peki bundan sonra yemekler benden siparişler senden 😌
sen yemek yapmasını biliyomusun peki :d
Aç kalmam 👉😌👈
sonuçta ekmekte yiyerek aç kalmazsın :D önemli olan bu değil , yemek yapabildigin :D
Bi kısmını yapabiliyorum 👉☺👈
Mesela patlıcan musakka? veya mercimek çorbası
Mercimek çorbası evet yaparım patlıcanı sevmem sebze yemeklerinden çoğunu sevmem ve ben sevmezsem yapmıyacağım için bilmiyorum 👉🤭👈
iyi ozaman ne zaman gelelim istemeye? :dd
Ölmek için daha çok genç olduğunu düşünüyorum 👉😅😅👈
ahahahaha çok iyi bir cevaptı :D
🙃🙃
acaba nerelisin sen :D
Bebe desem 👉?👈
AAA bende oralıyım :d
Vaay be hemşeri çıktık desene 👉👈
evet neresinden :D
Bu bnde de olmuştu.. abimlere devrediom bn asdhshw
Hayır olmuyor ama konuşmak istemem 💆♂️
Yok ben her zaman her yerde akıcı konuşurum
yok cekınmıyorum kendım konusuyorum
Yok artık ya delimisiniz la siz
Direk konuşuyorum zorluk çekmem öyle
Çekindiği için beni konuşturan arkadaslara sahibim
Sonra ben puding istemiştim, neden revani geldi...
O yüzden yemek sepeti iyiki var😂😂😂
Nasış yani
Sipariş isterken çekinip zor söylediğiniz oluyor mu yani?
Sipariş verirken*
Hayır bu durmu aşmalısın
Biliyorum aslında ama yabancı biri olduğu için konuşurken kendimi çok kasıyorum geriliyorum bu yüzden konuşmak istemiyorum genelde arkadaşlarıma söylettiriyorum.
Konuşabilirim
Oluyor bazen çekingenliğim tutuyor
Hayır olmuyor. Açken ben ben değilim😅
Bazen oluyor
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?