Sizce düğün dediğin yemekli mi yoksa sadece içecekli, kokteylli mi olmalı?

Yemekli olmalı
Yemeksiz olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce düğün dediğin yemekli mi yoksa sadece içecekli, kokteylli mi olmalı?

Yemeksiz olsun çünkü samimiyetsiz ve dedikodu. meraklısı akrabaları memnun edemezsiniz onada bir kulp bulurlar onlari memnun etmek için masraf yapmak yerine o bütçeyi balayı tatili yapmak için kullanmak bana daha mantıklı geliyor eğer İllaki düğün yapıcaklarsada dayasınlar limonatayı pastayı yeter 😂
Eğer kişilerin bütçesi el veriyorsa tabii ki yemekli yapabilir ama bütçesi el vermiyorsa kendini zorlayıp da sırf eşi dostu doyuracağım diyerek yemekli yapması şu günümüz şartlarında çok da mümkün görünmüyor. Zaten artık şimdi insanların birçoğu sadece nikah yapıyor yani bu biraz gelir durum ve tercihe bağlı bir şey
En iyi cevap için teşekkür ederim
Ben düğün sevmiyorum zaten.. evlenirsem düğün istemezdim. ama düğün olduğu zaman zaten gerçekten düğün için gelen insanların sayısı %5 falan. geri kalanı ya yemek için ya dedikodu olsun diye ya da sırf orada bulunmuş olmak için gidiyor
Düğün olmamalı. Aile içinde mütevazi bir nikah ile olay bitmeli. Sonra balayı. Gösterişe para harcamaya 10 yılda bir görsüğün akrabaların samimiyetsiz yüzlerini çekmeye gerek yok.
Cevap
16Cevap
Yemekli yemekli pek severim de 😅 eskiden mahallede kına olurdu düğün olurdu döner yerdik şimdi yok kimse evlenmiyor
Yemekli tabi, şöyle beş milyonluk bir kalabalığa etli yemek versin kocam 🤣🤣
Şimdi bizim ailede bazen yemekli bazende yemeksiz yaparlar ama heralde benim düğünümü yemekli yaparlar sonuçta ilk kızları evleniyor yani genelde böyle olur en büyük çocuk evlenince biraz daha özenli olur🤣🤣🤣🤣
Yemekli düğünler çok boş geçiyor
Düğün dediğin halaylı, davullu, zurnalı olur.
Araya yemek girince bu süre çok kısalıyor tabi tercih meselesi 💃🏼
İmkanın varsa yemekli ama abartıya kaçmada sonuçta takı bile takmayanlar okuyor ama yediği tabak ondan fazla ediyor bu işin şakası evlenirkenki masraflarına göre hareket etmek önemli o yüzden bütçene göre hareket et kimse için değil evlene çift için özel olmalı her şey
Düğünlere sadece yemek yemek için gidiyorum, yemek yiyip çıkıyorum. Yemekli olmayacaksa düğün yapmayın
Yemekli olmalı tabikide… ama ben bunun yerine sade nikah ve arkadaşlar arası eğlence tercih ederim… en azindan akrabaların kem gözüne maruz kalmam
Düğünde bizim burada yemek kına yapılmamışsa olur. Kınada zaten veriliyor, düğüne ne gerek var?
Bunun için önce bir partner bulmali, sonra bu ülke şartlarında yuva kurma maliyetleri araştırılmalı. Çeyizi evi monilyasi beyaz eşyasi vs vs derken dügün yemegini bir ara düşünürüz olup olmayacagini
Düğün ne ya başlı başına saçmalık yemekli olsa ne olmasa ne
Düğün yasaklanmalı bu kadar amaçsız bişey olamaz, 5 tabak et yemeği yiyeni gördüm.
Düğün denen olay zaten başlı başına saçma bana göre. O nedenle hiç olmamalı.
yemeksiz olmalı çok saçma ya (düğünlere pasta yemek için gidiyorum LASGADJEODPWAOWLSKWĞ)
Pasta, meyve suyu yeterli gayet. Yemeğe yapacakları masrafı tatile harcamak daha akıllıca
Bence yemekli olmalı ama genel olarak ben düğün sevmiyorum ablacım.
Düğün yemeklerini çok seven biri olarak yemekli olur 😄
Düğün pastanız geliyorrrr 🥰🥰
Düğün sevmem ben yemeğe de herek olduğunu sanmıyorum. Bana abartı geliyor. Sade bir kokteyl kafi bence.
Adetlerimize göre yemekli olmalı ama bence isteyen versin istemeyen vermesin, belki bazılarının o kadar kişiye yemek verecek durumu yoktur
Eskiden beri bu usul boyledır vede böyle olmayada devam edecek buyuklerımızden ne görürsek odur. Uzaktan gelenler var aç olanlar var böyle olmalı yanı yemeklı hem Hayır niyetine de geçer.
Düğün dediğin olmamalı. Nikah dediğin yeter de artar bile!
Düğün olmamalı xd başkaları memnun olsun diye geriye yorgunluk ve zahmeti kalıyor güzel bir nikahta da memnun olunup memnun edilebilir:)
Yemekli düğün yapmak güzeldir, sünnettir. Ama imkanlar el vermiyorsa yapılmayabilir
Bence düğün olmamalı😒
Düğün olmamalı saçma buluyorum.
Yemeksiz olmalı sade nikah olmalı bence
Abartmamak lazım.
Yemekli olsun düğün umrumda olmaz 😂😂😂😂
yemekli olmalı bence😆
Tabiki pastalı olmali
Millet yediği yemeğin parası kadar bile takı veya para vermiyor.
Kişiye göre değişir
#Hükümdar
Aç olan gelmesin , pasta kurabiye falan olabilir
İmkân dahilinde ise yemekli olmalı.
Mezeli rakılı falan olmalı.
İmkan varsa yemekli
Düğün hiç olmamalı
Yemekli…
Paran varsa verirsin
yemekli olmalı
Yemek alkol bunlar olmalı
Yemekli