Yeme & İçme Nasıl görünüyorlar, fırından yeni çıktı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Offf bayılıyorum hamur işine ya, yapan olsa da yesek her zaman ben uğraşmasam😅 Güncellemeler+1 yıl Öyle pufuduk öyle pamuk gibi yumuşak ki sormayın 😍 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 😅 Nasıl görünüyorlar, fırından yeni çıktı? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel görünüyorlar biraz daha kızarsaydı daha iyi olur du 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ben böyle seviyorum biraz daha kaçarsa koyu renk ve sertlik oluşuyor az daha. Pofuduk olması lazım😘 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl olabilir öyle seviyorsan sorun yok afiyet olsun 🌹 Yorumla
adamınbiri_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Eline sağlık çok güzel görünüyor keşke olsada çayın yanında yesem 😋 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ankara olduğu için bu imkansız ama senin de bir yapanın vardır😅 ben hamur işi hastasıyım haftada iki yapıyorum birşeyler Yorumla adamınbiri_06 +1 yıl Annem yapıyor sağ olsun başka yapan yok 🤷🏻♂️😂 bende çok severim de abartmamaya çalışıyorum 😁 Yorumla Soran +1 yıl Kilo sorunun yoksa ye gitsin 😅o zaman hemen anneye müracaat Yorumla adamınbiri_06 +1 yıl 1-2 kilo fazlam var ama spor yapıyorum 😅 özellikle akşam çayın yanında bir şeyler arıyor insan 🤷🏻♂️ Yorumla Soran +1 yıl 1 2 den bir şey olmaz😅 genel olarak kilolu değilsen demek istemiştim Yorumla adamınbiri_06 +1 yıl 😁😁 Yorumla
ebruşbal Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl Olsa da yesek ya... dandik kantin pogacalarini ozledim galiba :D aklima o geldi 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Yapma yapmaKilo aliriiz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😅 benim böyle sorunum yok siz düşünün Yorumla Fetih2024 +1 yıl Bakya deli şey Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Maşallah çok güzel gözüküyor içine ne koydun 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Peynir maydanoz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm maydanoz sevmem Yorumla Soran +1 yıl Koyma sen sadece peynirli yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle yapıyorum ben Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık güzel görünüyor 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel görünüyor 1 0 Yorumla
canlieda Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Afiyet olsun , Çok güzeller ellerine sağlık arkadaşım. 0 0 Yorumla
Nanelimon12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bir paket yağ görüyorum sadece ama afiyet olsun 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eline sağlık çok güzel 1 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl hamur işi her zaman iyidir. yemeği severim. 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 429 cevap paylaştı. 🤣 🤣 Aynı göbeğe benziyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kotu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Cevap sahibi +1 yıl Begenmedim sebebi mi olmali illa? Soran +1 yıl Evet olmalı, çünkü tek kişisin beğenmeyen😅🤣 Cevap sahibi +1 yıl Kizlar kiz oldugun icin erkekler abaza olduklari icin guzel diyor beni farkli hissettirdigin icin sagol :D Soran +1 yıl Ya kötü diyebilirsin sorun değil benim için sadece merak ettim neden kötü diye? Yoksa herkese herşeyi beğenmek zorunda değil tabiki😅 Cevap sahibi +1 yıl Ok
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. güzel görünüyor 1 0 Yorumla
Wetprincess2 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Puf puf oldu mj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Offf hemde nasıl Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen yapmamisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kanıtlayayim desem de kim uğraşacak🤣 gizli sormayaydim neler yaptığımı eski takipçilerim bilir ama sen öyle diyorsan öyle olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ellerine sağlık güzel görünüyorlar biraz daha kızarsaydı daha iyi olur du
Yok ben böyle seviyorum biraz daha kaçarsa koyu renk ve sertlik oluşuyor az daha. Pofuduk olması lazım😘
olabilir öyle seviyorsan sorun yok afiyet olsun 🌹
Eline sağlık çok güzel görünüyor keşke olsada çayın yanında yesem 😋
Ankara olduğu için bu imkansız ama senin de bir yapanın vardır😅 ben hamur işi hastasıyım haftada iki yapıyorum birşeyler
Annem yapıyor sağ olsun başka yapan yok 🤷🏻♂️😂 bende çok severim de abartmamaya çalışıyorum 😁
Kilo sorunun yoksa ye gitsin 😅o zaman hemen anneye müracaat
1-2 kilo fazlam var ama spor yapıyorum 😅 özellikle akşam çayın yanında bir şeyler arıyor insan 🤷🏻♂️
1 2 den bir şey olmaz😅 genel olarak kilolu değilsen demek istemiştim
😁😁
Olsa da yesek ya... dandik kantin pogacalarini ozledim galiba :D aklima o geldi
Yapma yapma
Kilo aliriiz
😅 benim böyle sorunum yok siz düşünün
Bakya deli şey
Maşallah çok güzel gözüküyor içine ne koydun
Peynir maydanoz
Hmmm maydanoz sevmem
Koyma sen sadece peynirli yap
Aynen öyle yapıyorum ben
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Eline sağlık güzel görünüyor 😇
Ellerine sağlık güzel görünüyor
Güzel, ellerine sağlık
Afiyet olsun , Çok güzeller ellerine sağlık arkadaşım.
Bir paket yağ görüyorum sadece ama afiyet olsun
Eline sağlık çok güzel
hamur işi her zaman iyidir. yemeği severim.
Harika ellerine saglık☺
🤣 🤣 Aynı göbeğe benziyor
Ellerine sağlık güzel görünüyor ☺️🌸
Kotu
Neden?
Begenmedim sebebi mi olmali illa?
Evet olmalı, çünkü tek kişisin beğenmeyen😅🤣
Kizlar kiz oldugun icin erkekler abaza olduklari icin guzel diyor beni farkli hissettirdigin icin sagol :D
Ya kötü diyebilirsin sorun değil benim için sadece merak ettim neden kötü diye? Yoksa herkese herşeyi beğenmek zorunda değil tabiki😅
Ok
İyimis
ellerine sağlık
güzel görünüyor
Ayy çok iyi
Çok şirinler
Puf puf oldu mj
Offf hemde nasıl
Eline sağlıkkk
Sen yapmamisin
Kanıtlayayim desem de kim uğraşacak🤣 gizli sormayaydim neler yaptığımı eski takipçilerim bilir ama sen öyle diyorsan öyle olsun
Afiyet olsun
supersin