Yeme & İçme Bülbül yuvası tatlısını sever misiniz? seda188 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 1 mi 2 mi Bülbül yuvası Kadayıflı Bülbül yuvası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bülbül yuvası tatlısını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında tatlının her halini severim.Bülbül yuvasıda dahil. 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet ama her zaman yemem. 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Güzel yapılırsa severix 1 0 Yorumla
16Tolga1989 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kesinlikle 1 ve çok severim yapar mısın 0 1 Yorumla seda188 +1 yıl Tarifini öğrenirsem yaparım tabiki hahfdhda Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 317 cevap paylaştı. Bütün tatlıları severim 🥰 1 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl taze ve güzel yapılan tatlı her zaman sevilir 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yumuşak tatlıları sevmiyorum. Sert çıtır olmalı 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Baklava kadar değillll 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Hic yemedim ama 2. Si cok seker duruyor. 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet bayılırım ya canımı çektirdin 😋😋 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok severim olsa da yesek 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Diyetteyken hep karşıma çıkıyor böyle sorular 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 487 cevap paylaştı. Hyr çok şekerli 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Denemedim hiç 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. yemedim hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aslında tatlının her halini severim.
Bülbül yuvasıda dahil.
Evet ama her zaman yemem.
Güzel yapılırsa severix
kesinlikle 1 ve çok severim yapar mısın
Tarifini öğrenirsem yaparım tabiki hahfdhda
Bütün tatlıları severim 🥰
şerbetli tatlıları sevmiyorum
taze ve güzel yapılan tatlı her zaman sevilir
Yumuşak tatlıları sevmiyorum. Sert çıtır olmalı
Baklava kadar değillll
Kadayıflı severim
Hic yemedim ama 2. Si cok seker duruyor.
Evet bayılırım ya canımı çektirdin 😋😋
Evet ikisinide severim
Şerbetli tatlılarla aram çok yok
Evet çok severim hemde))
çok severim olsa da yesek
Diyetteyken hep karşıma çıkıyor böyle sorular
Hyr çok şekerli
Nasıl aşerdim var ya
Denemedim hiç
Severim
Evet severim
Şerbetli tatlı sevmem