Yeme & İçme Güllaç tatlısını seviyor musunuz? dgfhcjcbv Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben ilk defa bu akşam denedim yaptım da pek beğenmedim tadını. Acaba normalde güzel bir tatlı da ben mi beceremedim? Güncellemeler+1 yıl Babam dedi ki bu tatlıyı bir daha yapma kızım. Güncellemeler+1 yıl Jcjsjjd Güllaç tatlısını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmiyorum hiç 0 1 Yorumla dgfhcjcbv +1 yıl Biraz abartılıyor da sindirimi hafif bir tatlı olduğundandır umarım.
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Brn sevmem ıslanmış kağıt havlu yemek gibi geliyor. 0 1 Yorumla dgfhcjcbv +1 yıl Aynen öyle Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl ben seviyorum. Basit ve kolay sindirilen türde. Tam bir iftar sonrası tamamlayıcı 0 3 Yorumla dgfhcjcbv +1 yıl Sindirilmesi çok güzel hiç ağır değil zaten o yanını tek beğendim galiba Yorumla criollo +1 yıl hafif tatlı. Bir esprisi yok hani de ben bu tarz sütlü tatlıların hemen hepsini seviyorum zaten. Yorumla dgfhcjcbv +1 yıl Evet o konuda çok iyi. Osmanlıdan gelen bir tatlı zaten ve hekimlerinin de sevdiği bir tatlıymış. Osmanlı hekimleri de tadından çok sağlığa etkisinde, sindirime göre değerlendirmişler. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevmiyorum hiç
Biraz abartılıyor da sindirimi hafif bir tatlı olduğundandır umarım.
Brn sevmem ıslanmış kağıt havlu yemek gibi geliyor.
Aynen öyle
ben seviyorum. Basit ve kolay sindirilen türde. Tam bir iftar sonrası tamamlayıcı
Sindirilmesi çok güzel hiç ağır değil zaten o yanını tek beğendim galiba
hafif tatlı. Bir esprisi yok hani de ben bu tarz sütlü tatlıların hemen hepsini seviyorum zaten.
Evet o konuda çok iyi. Osmanlıdan gelen bir tatlı zaten ve hekimlerinin de sevdiği bir tatlıymış. Osmanlı hekimleri de tadından çok sağlığa etkisinde, sindirime göre değerlendirmişler.
Evet çok seviyorum ❤️
Nar ekşi olmalı bence
sevmiyorum
Beğeniyorum
Yok sevmem
Cok severim
Pek sevmem
Pek sevmiyorum