Yeme & İçme Kelle Paça denilince sizin verdiğiniz tepki ne? gercekbudur2021 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Areda Piar anketlerine göre Türkiye'de, Kelle Paça %24,4’lük oranla hem “En Sevilen Çorba” hem de %17,7’lik oranla “En Sevilmeyen Çorba” listesinde 1.’liği kaptırmadı❗️Kelle Paça denilince sizin verdiğiniz tepki 👇Oh mis en sevdiğim ❤️Nefret ederim iğrenç 👎 Kelle Paça denilince sizin verdiğiniz tepki ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Mutluluk, sağlık, şifa.. 0 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Tepkim olumlu, soğuk havalarda özellikle severek tüketiyorum. 😊 0 0 Yorumla
karanlikdunyam_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Önceden sevmezdim ama covid geçirdiğimde içmiştim ve çok fayda sağlamıştı. Şimdi seviyorum. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayatımda yemedim kelle paça ve işkembe yemedim yiyene saygım var tsbiko de 0 0 Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl daha önceleri içmediğim bir çorba için bir yorum yapmam abesle iştigal olur 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. bu çorbayı çok oncelerden kelleyı oldugu gıbı önune koyuyorlar sanıyordum ((: sonradan ögrendım ve sevdım 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 560 cevap paylaştı. Uzak dursun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mutluluk, sağlık, şifa..
Tepkim olumlu, soğuk havalarda özellikle severek tüketiyorum. 😊
Önceden sevmezdim ama covid geçirdiğimde içmiştim ve çok fayda sağlamıştı. Şimdi seviyorum.
hayatımda yemedim kelle paça ve işkembe yemedim yiyene saygım var tsbiko de
daha önceleri içmediğim bir çorba için bir yorum yapmam abesle iştigal olur
bu çorbayı çok oncelerden kelleyı oldugu gıbı önune koyuyorlar sanıyordum ((: sonradan ögrendım ve sevdım
en sevdiğim çorbadır
Saçma sapan bir lezzet
Severim olsada icsek😅
Öğğğğ
Şifa deposu
Uzak dursun
🤢..