Yeme & İçme Kar yemeyi seviyor musunuz? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Nedense canım aşırı kar yemeyi çekti şu an. O tuzsuz yavan tadı özledim heralde. 😃 Kar yemeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Karı yemeği severim tabi ki de.. her öğün sabah akşam gece.. mutlaka yerim yemezsem kendime gelemem 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Tabi ki severim. Pekmezi karın üzerine döküp yiyeceksin ama direkt kaşıkla. Afiyet olsun :)) 0 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevip sevmemem için tadıa bakmam lazım o yüzden hiç denemedim sever miydim bilmiyorum. Pekmez döküp yediklerini söylerler hatta bilmiyorum 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Daha kar bile göremedim ki :) Çok soğuğu sevmem ben, ama kar görünce çocuk gibi heyecanlanıp eğlenmeye başlıyorum. 0 4 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Doğuya gidelim hep birlikte tası tarağı toplayıp başka türlü kar göremicez Hayri Van'dan paylaşım yapmış lapa lapa kar yağıyor 😂😂 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Oraya gitsek orası da kurur 😄 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bi zahmet yanımızdakiler de yıkanıp gelsin 😂😂😂 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Haklısın 😄 Yorumla
Sakızdüşkünü55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl sen diyene kadar aklımda yoktu normalde yemem sen sorup foto koyunca canım çekti birden 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Benim öyle şeylerim oluyo Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Lan kar yağsa pigman gibi yiye yiye tüm mahalleyi dolaşırım 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Olum kim cenabet geziyor bu ülkede Mikail işi mi bıraktı noluyo bir kar yağmadı Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır yemem ayrıca icinde mikroplar var 😒😒 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Haha hayır. Küçükken yiyince hasta olup bir başıma odada kalmıştım 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Boncuklu kar yemeyi severim ben kıtır kıtır bayılırım 0 0 Yorumla
Sjskdkdkdn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çocukken yemiştim. 1 hafta uyumuştum hastalıktan. O yüzden pek yanaşmam. Ama ara ara yerim 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karı sevmiyorum ya 😂 bir kere yolda giderken kaydım düşmüştüm ondan sevmiyorum 😂 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Pekmez döker yerdik eskiden.. Uzun zaman oldu yemeyeli.. 0 0 Yorumla
sahsinamunferit Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Çocukken evet. Sanırım demir eksikliği sebebiyle oluyor bu istek. 0 0 Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ustune azıcık pekmezle güzel oluyor 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kütür kütür yemek vardı şimdi dkfmfkglgk 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selam 👋😇Bu sene kar göremedik be reis 😅 0 1 Yorumla íbobeyyy +1 yıl Ama severim 😅😅 Yorumla
returnedd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İstanbul karı yenir mi be egzoz yalarım daha iyi 0 0 Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üstüne pekmez döküp ye. Daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl O ne yeniyor mu 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yenur OMEGA 5 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ehehdhe evet 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Ayy evet sjfjfj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Karı yemeği severim tabi ki de.. her öğün sabah akşam gece.. mutlaka yerim yemezsem kendime gelemem
Tabi ki severim. Pekmezi karın üzerine döküp yiyeceksin ama direkt kaşıkla. Afiyet olsun :))
Sevip sevmemem için tadıa bakmam lazım o yüzden hiç denemedim sever miydim bilmiyorum. Pekmez döküp yediklerini söylerler hatta bilmiyorum
Daha kar bile göremedim ki :)
Çok soğuğu sevmem ben, ama kar görünce çocuk gibi heyecanlanıp eğlenmeye başlıyorum.
Doğuya gidelim hep birlikte tası tarağı toplayıp başka türlü kar göremicez Hayri Van'dan paylaşım yapmış lapa lapa kar yağıyor 😂😂
Oraya gitsek orası da kurur 😄
Bi zahmet yanımızdakiler de yıkanıp gelsin 😂😂😂
Haklısın 😄
sen diyene kadar aklımda yoktu normalde yemem sen sorup foto koyunca canım çekti birden
Benim öyle şeylerim oluyo
Lan kar yağsa pigman gibi yiye yiye tüm mahalleyi dolaşırım
Olum kim cenabet geziyor bu ülkede Mikail işi mi bıraktı noluyo bir kar yağmadı
Hayır yemem ayrıca icinde mikroplar var 😒😒
Haha hayır. Küçükken yiyince hasta olup bir başıma odada kalmıştım
Boncuklu kar yemeyi severim ben kıtır kıtır bayılırım
Çocukken yemiştim. 1 hafta uyumuştum hastalıktan. O yüzden pek yanaşmam. Ama ara ara yerim
Karı sevmiyorum ya 😂 bir kere yolda giderken kaydım düşmüştüm ondan sevmiyorum 😂
Pekmez döker yerdik eskiden.. Uzun zaman oldu yemeyeli..
Çocukken evet. Sanırım demir eksikliği sebebiyle oluyor bu istek.
Ustune azıcık pekmezle güzel oluyor
kütür kütür yemek vardı şimdi dkfmfkglgk
Selam 👋😇
Bu sene kar göremedik be reis 😅
Ama severim 😅😅
İstanbul karı yenir mi be egzoz yalarım daha iyi
Karıları yemeyi seviyorum tabii
pekmez bal döküp yerim
Üstüne pekmez döküp ye. Daha güzel oluyor
Bu senede kar gormediki yiyelim😆
Kar yemeyi sevmyorum
Kar bulduk da yemesi kaldı