Yazık yaa.. Bu küresel kapitalist pştlar dünyanın içine ettiler. Ben çocukken ıstanbul da kizakla çok kaydım. Ama artık o kadar kar olmuyor. Olsa da hemen eriyip gidiyor.
86 karı efsaneydi martta 10 gün yağmış nisanın ortasında bile sokak aralarında buzlar duruyordu Son iyi kar 2005 karıydı o gün bu gün günlük tutan karları saymazsak yok
86 karını ben de hatırlıyorum. Aynen dedigin gibi Nisan ayinda bile yol kenarlarinda kalan kar birikintileri vardi. Yıllardır yağan kar dedikleri şey sadece karcık. Mevsim değişimleri o kadar hızlandı ki insan yarinindan endişe eder hale geldi.
Kar olunca da pek bir şey fark etmiyor, Bitlis gerçekten çok soğuk ve karlı geçiyor her sene olduğu gibi ancak sıcağı da çok pis yani nasıl bir yerde yaşıyorum anlamadım gitti doğrusu
Karasal iklim işte. Kislari soğuk ve yağışlı, yazlar sıcak ve kurak. Okul günlerim geldi bak aklıma. Sizin orası soğuk ama havası sağlam. Istanbulun havasi cok pistir. Nem çok olduğu için yazın terletip pisirir, kışın isebaz soğuk bile olsa nem ve rüzgarla içine işler. Hasta eder adamı. Sibiryada 1 yıl yaşadım bir gün bile hasta olmadim.
En İyi Cevaplar