İtalyanlar makarna ve pizzaya ketçap sıkmıyor, sıkan olursa tuhaf gözle bakıyorlarmış. Yemek konusunda katılar. Siz sıkar mısınız ketçap pizzanıza?

İtalyanlar makarna ve pizzaya ketçap sıkmıyor, sıkan olursa tuhaf gözle bakıyorlarmış. Yemek konusunda katılar. Siz sıkar mısınız ketçap pizzanıza?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben bir kaç sene önce bir tura katıldım ve Adana'ya gittim. İtalya'dan gelen bir pizzacı orada kendi işini kurmuştu. Pizzanın yanında ketcap, mayonez vermediler. Biz sos isteyince zeytinyağlı bir sos geldi masaya. Pizzaya ketçap mayonez eklenmez dediler.
Ama biz pirinç pilavina bile ketçap mayonez ekleyen bir milletiz. Bence ketçap değil ama mayonez yakışıyor ya biraz. Pizza dilimini mayoneze bandırıp yemekte ayrı bir keyif 😄
Ben Italyan değilim sıkarım sjjsj
Ketçapsız yiyemiyorum. Kuru oluyor. Ağzının tadını bilen biri ketçap mayonezli sever diyeceğim ama en nihayetinde damak zevki. Bir şey diyemiyorum.
İtalyanlar ağzının tadını bilmiyor o zaman 😂 ketçap mayonez olmadan pizza yenmez. Ben pizzama ketçap mayonez sıkarak yemesini seviyorum.
Sıkarız ba tat veriyor her ülkenin ağız zevki farklı
Hayır ben sıkmıyorum zaten.. ketçap normalde sıkılmaz ki
Sıkılmayacak kadar lezzetli değil yediğimiz pizzaların çoğu, eminim halden anlarlar.
Ketçap, mayonez gibi ürünler tüketmediğim için pizzamı rahat bırakıyorum.
hatta bazı restoranlarda bunları yaparsanız yiyeceği önünüzden alırlar ve kızarlar. Restorandan çıkartılırsınız.
Ben sıkarım.
Onlar için küfür gibi 😀
Market pizzasına sıkıyorum sadece
Dışarıdan aldığımda sıkarım evde yaptığıma sıkmam
Hayır sıkmam
Sıkarım
sıkmam