Yeme & İçme Cığerli pizza olmaz demeyın oldu siz pizza'ya ciğeri yakıştırır mısınız? suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adanalılar ciğerli pizza yaptı güzel görünüyordu aslında, çiğerli pizza tercih eder misiniz. Cığerli pizza olmaz demeyın oldu siz pizza'ya ciğeri yakıştırır mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ciğerin kokusunu bile sevmiyorum kesinlikle yakismaz 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ciğerli pizzayı ilk defa duydum. İleride Adana'ya gidersem tatmak isterim. 1 0 Yorumla
Noxex Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl pizza yemiyorum ciğer de yemiyorum leş parçası yemiyorum tercih etmem yani 1 0 Yorumla
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Yok artık 😂 ben şok ama yer miyim bilemedim.😬 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne gerek var normal pizza gayet güzel arayışa gerek yok 1 0 Yorumla
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ciğerden pizza... yemek istemeyeceğim kesin :// 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Buda mide arkadaş her şeyin yeme yeri ayrı 1 0 Yorumla
Pianoblack2 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Denenebilir eski bir pizza ustası olarak 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,9b cevap paylaştı. ciğerli pizza mı düşününce midem bulandı 🤮 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. MahfEtmişsin güzelim ciğeri 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 902 cevap paylaştı. Öncelikle iğrenç 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yakistirmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ciğerin kokusunu bile sevmiyorum kesinlikle yakismaz
Ciğerli pizzayı ilk defa duydum. İleride Adana'ya gidersem tatmak isterim.
pizza yemiyorum ciğer de yemiyorum leş parçası yemiyorum tercih etmem yani
Yok artık 😂 ben şok ama yer miyim bilemedim.😬
Ne gerek var normal pizza gayet güzel arayışa gerek yok
Ciğerden pizza... yemek istemeyeceğim kesin ://
Buda mide arkadaş her şeyin yeme yeri ayrı
Denenebilir eski bir pizza ustası olarak
ciğerli pizza mı düşününce midem bulandı 🤮
MahfEtmişsin güzelim ciğeri
Kokusu yoksa olabilir
Bu tam benlik.
Öncelikle iğrenç
Kusucam şimdi 😁