Yeme & İçme Pizza hamurum kabarmadı? tinkerbelll07 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ağlıyorum şu an. Kabarmadi yarım saat oldu bundan pizza olur mu Güncellemeler+1 yıl Cidden agkiyorum Pizza hamurum kabarmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 989 cevap paylaştı. Pizza hamuru kabarıyor mu hic anlamam ama sende ince hamur yap 0 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl kabar yaz 7070 e gönder 0 5 Yorumla CaptainVenture +1 yıl 😂🤣🤣🤣🤣🤣 bu iyidi 😂 Yorumla tinkerbelll07 +1 yıl Komik değil abla Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Kızım pizza hamuru kabarmaz zaten iyimisin sen :D Yorumla CaptainVenture +1 yıl Demekki dogru biliomusum thankyou sosyete Yorumla sosyete_kizi +1 yıl @CaptainVenture Rica ederim :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fırında mı şu an 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mayalamaya mı bıraktın Yorumla tinkerbelll07 +1 yıl Mayalanıyor sıcak odada baktım sismemis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tepsiye koy tepside mayalansın mayalandıktan sonra malzemelerini koy Oda sıcaklığında minimum 2 3 saat beklet pizza dükyanım var Yorumla tinkerbelll07 +1 yıl Açayım mı yani anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aç tepside mayalandır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pizza hamuru kabarıyor mu hic anlamam ama sende ince hamur yap
kabar yaz 7070 e gönder
😂🤣🤣🤣🤣🤣 bu iyidi 😂
Komik değil abla
Kızım pizza hamuru kabarmaz zaten iyimisin sen :D
Demekki dogru biliomusum thankyou sosyete
@CaptainVenture Rica ederim :D
canımcım kek değilki bu
Olur olur