Yeme & İçme Eşiniz uzun tırnaklarıyla yemek yapsa tepkiniz ne olur? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz uzun tırnaklarınız ile yemek yaparmisiniz? Her ne kadar temiz dursada mikrop vardır bence Eşiniz uzun tırnaklarıyla yemek yapsa tepkiniz ne olur? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Benim tepkim olmaz.. eşimden tiksinmem hiç bir şekilde.. eşimin elleri her zaman lezzetlidir benim için tabi ki de 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Eldiven taksın diyeceğim ama eldiven delinir. Yemeği ben yaparım, o tırnaklarıyla ilgilensin. Yemek vs yapmasın isterim. :)) 1 0 Yorumla
MarcoVan_Basten Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Uzun tırnak hiç güzel durmuyor ama niye takıyorlar anlamış değilim. Ben eşimin tırnak uzatmasını istemezdim. Tartışırsak pençe atar sonra 😄 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yemek istemezdim tırnaklarını ne kadar temiz tutar ki o da var 1 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl uzun tirnak pislik demek degil birakin su algiyi 1 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Pislik olmasa bile tiksindirici 😃 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eşimden iğrenmem 1 0 Yorumla
Senosızbız Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bir şey olmaz 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Vay be gerçek aşk hshas Yorumla Senosızbız +1 yıl Ne olacak ki sanki inşaatta mı çalısıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim tepkim olmaz.. eşimden tiksinmem hiç bir şekilde.. eşimin elleri her zaman lezzetlidir benim için tabi ki de
Eldiven taksın diyeceğim ama eldiven delinir. Yemeği ben yaparım, o tırnaklarıyla ilgilensin. Yemek vs yapmasın isterim. :))
Uzun tırnak hiç güzel durmuyor ama niye takıyorlar anlamış değilim. Ben eşimin tırnak uzatmasını istemezdim. Tartışırsak pençe atar sonra 😄
Yemek istemezdim tırnaklarını ne kadar temiz tutar ki o da var
uzun tirnak pislik demek degil birakin su algiyi
Pislik olmasa bile tiksindirici 😃
Ben yapardım o yapmasın
Eşimden iğrenmem
Protez tırnağa karşıyım hiç hoş değil
Kusarim
Bir şey olmaz
Vay be gerçek aşk hshas
Ne olacak ki sanki inşaatta mı çalısıyor
Iyyy