Diğer 2 ay Eşiniz burnunu karistirsa ve yemek yapsa tiksinir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tepkiniz ne olur o parmakla da hamur açıyor Güncellemeler2 ay 😂😂 Eşiniz burnunu karistirsa ve yemek yapsa tiksinir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
O1Donsuzdonjuan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Yok canım hiç tiskinir miyim aşookolsun yerim 😒 0 2 Yorumla Soran 2 ay 😂😂 Yorumla O1Donsuzdonjuan 2 ay Piss Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce ona yediririm eğer yiyebiliyorsa o zaman sıkıntı yok😂 0 2 Yorumla Soran 2 ay Yer yer jfjjf Yorumla mur_aaat34 2 ay Afiyet olsunnn Yorumla
Orhan1666 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 763 cevap paylaştı. Oha. Ve sen bunun pis bı şey olduğunu anlatamadın mi ona 0 0 Yorumla
merveben7 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Kızarım baya ama görgü kurallarını bilmeyen biriyle evlenmem zaten 0 0 Yorumla
Rümeysanrr1tt Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Tek bunu eşim değil kim yapsa tiksinirim midem bulandı şu an 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 2 ay Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. yemekte hijyen arıyorum o yüzden boşarım 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şeyine de soksun tam olsun 0 0 Yorumla
neversaylehmacun Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay g0tüne uçan tekme atarız nsjdjdjd 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Özel bölgesini de elliyor 0 6 Yorumla Soran 2 ay Evt Yorumla Cevap sahibi 2 ay O da bir şey mi ben uzun tırnağımla hamue yoğueuyorum kocam da gayet afiyetle yiyor Yorumla Soran 2 ay Iyy jdjd Yorumla Cevap sahibi 2 ay Hatta geçen popomu peçeteyle silerken peçete yırtıldı ve tırnağımın içine pok girdi hshsshhs Yorumla Soran 2 ay Öggghhhhh ztn o tirnaklarin icine hep giriyo Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ama çok güzel napim ayrıca eşim sorun etmiyor ve malum işte emiyor hahaha Yorumla
ömocan096 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. yerim😀 0 2 Yorumla Soran 2 ay Peki uzun tirnakli olsa? Bak yoruma biri yazdi tirnagima b0k girdi diye fjjfb Yorumla ömocan096 2 ay yine yerim tiksinmem eşimden Yorumla
Bandigutt Takip Et Xper 5 Yaş: 31 2 ay boşanacak halimiz yok :D 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bosanan var jfjfj Yorumla Bandigutt 2 ay ahaha abartma sen evli misin Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 740 cevap paylaştı. İğrenç, boşarım 0 1 Yorumla Soran 2 ay 😂😂 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yapma öyle şeyler 0 3 Yorumla Soran 2 ay 😂😂 Yorumla Psikoatbirerkek 2 ay Pislik 😒😃 Yorumla Psikoatbirerkek 2 ay Ne gülüyorsun değişik Yorumla
DivorcedMan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 2 ay Karimin bkunu bile yerim 0 2 Yorumla Soran 2 ay Oha yemin et Yorumla DivorcedMan 2 ay Evet karimin hiç bir şeyinden tiksinmem Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ögkkk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yok canım hiç tiskinir miyim aşookolsun yerim 😒
😂😂
Piss
Önce ona yediririm eğer yiyebiliyorsa o zaman sıkıntı yok😂
Yer yer jfjjf
Afiyet olsunnn
Oha. Ve sen bunun pis bı şey olduğunu anlatamadın mi ona
Kızarım baya ama görgü kurallarını bilmeyen biriyle evlenmem zaten
O kadar içli dışlı olduktan sunra onada katlanırlır 🤣🤣
Tek bunu eşim değil kim yapsa tiksinirim midem bulandı şu an
yemekte hijyen arıyorum o yüzden boşarım
Bu ne la kızarım yemeği de yemem.
Şeyine de soksun tam olsun
g0tüne uçan tekme atarız nsjdjdjd
Özel bölgesini de elliyor
Evt
O da bir şey mi ben uzun tırnağımla hamue yoğueuyorum kocam da gayet afiyetle yiyor
Iyy jdjd
Hatta geçen popomu peçeteyle silerken peçete yırtıldı ve tırnağımın içine pok girdi hshsshhs
Öggghhhhh ztn o tirnaklarin icine hep giriyo
Ama çok güzel napim ayrıca eşim sorun etmiyor ve malum işte emiyor hahaha
Yemeli acikcasi ben yapiyom
yerim😀
Peki uzun tirnakli olsa? Bak yoruma biri yazdi tirnagima b0k girdi diye fjjfb
yine yerim tiksinmem eşimden
boşanacak halimiz yok :D
Bosanan var jfjfj
ahaha abartma sen evli misin
İğrenç, boşarım
😂😂
Yapma öyle şeyler