Yeme & İçme Günde kaç tabak yemek yersiniz? elif6111 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Toplam kaç tabak yemek yersiniz😂😂Ben en fazla 2Bu yediğiniz yemekleri kaç gün sonra çıkarırsınız tuvalet ihtiyacı olarak Günde kaç tabak yemek yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yani sabah kahvaltisi ve akşam yemeği yiyorum. Yediğim yemeğe göre değişiyor tabak sayısı. Net bir sayı veremesemde 2 tabak diyebiliriz. :)) 0 3 Yorumla elif6111 +1 yıl Öğle yemeği nerde ben her dakika yiyorum garip geldi😂😂 Yorumla BirazAgresif +1 yıl Öğlen boş geçiyorum çoğu zaman. O yüzden onu saymadım. 😄Yersemde fast food vb birşeyler yiyorum. Soslu Hatay döner olabilir, lahmacun olabilir. Bunları da tabak olarak ölçemedim😄 Yorumla elif6111 +1 yıl Ben günde dört beş öğün yerim 😂😂 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. ne bileyin anacığım, hiç mokumun hesabını yapmadım şimdiye kadar :D Akşam wc de tartarım ne kadarmış diye :D :D :D 0 2 Yorumla elif6111 +1 yıl Onu mu sordum kaç günde bir sordum 😂😂 Yediğimiz şeye göre değişiyor Yorumla Jagras +1 yıl her insanın biyolojisi farklı :D Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. 1 tabak yeter 0 0 Yorumla
Okulzamanlari Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1 tabak 0 3 Yorumla elif6111 +1 yıl 4 5 öğün yemek yiyorum nasıl bir tabakla doyuyon Yorumla Okulzamanlari +1 yıl Ben daha çok çay severim yani yemekten daha çok çay içiyorum. O yüzden acıkmıyorum 😀😀 Yorumla elif6111 +1 yıl Bende antidepresan kullandığım için acıkıyorum her dakika hrmde Yorumla
betül491 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 3 öğün ksks 0 4 Yorumla elif6111 +1 yıl Bende 4 5😂😂 Yorumla betül491 +1 yıl Göbüşün var mı 🤣 Yorumla elif6111 +1 yıl Hiç yok bu arada yiyorum nereye gidiyorlar anlamadım😂😂sabah kalkıyorum dümdüz göbüş tuvaletimi yaptıktan sonra tabi 😂😂 Yorumla elif6111 +1 yıl Biraz var tabi😂😂 Yorumla
bennnihall Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl 2 öğün yiyorum 2 ara 0 5 Yorumla elif6111 +1 yıl Ben her dk yiyorum ama günde iki tabak yemiş oluyorum ve üç yumurta falan yiyorum yanına 😂😂 Yorumla bennnihall +1 yıl OMG doyduğunu hisset yemek için yeme Yorumla elif6111 +1 yıl Antidepresan ilaclari kullandığım için acıkıyorum Yorumla bennnihall +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla elif6111 +1 yıl Saol☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sabah kahvaltisi ve akşam yemeği yiyorum. Yediğim yemeğe göre değişiyor tabak sayısı. Net bir sayı veremesemde 2 tabak diyebiliriz. :))
Öğle yemeği nerde ben her dakika yiyorum garip geldi😂😂
Öğlen boş geçiyorum çoğu zaman. O yüzden onu saymadım. 😄
Yersemde fast food vb birşeyler yiyorum. Soslu Hatay döner olabilir, lahmacun olabilir. Bunları da tabak olarak ölçemedim😄
Ben günde dört beş öğün yerim 😂😂
ne bileyin anacığım, hiç mokumun hesabını yapmadım şimdiye kadar :D Akşam wc de tartarım ne kadarmış diye :D :D :D
Onu mu sordum kaç günde bir sordum 😂😂 Yediğimiz şeye göre değişiyor
her insanın biyolojisi farklı :D
1 tabak yeter
1 tabak
4 5 öğün yemek yiyorum nasıl bir tabakla doyuyon
Ben daha çok çay severim yani yemekten daha çok çay içiyorum. O yüzden acıkmıyorum 😀😀
Bende antidepresan kullandığım için acıkıyorum her dakika hrmde
1 tabak ve ya o gün ya da ertesi gün
3 öğün ksks
Bende 4 5😂😂
Göbüşün var mı 🤣
Hiç yok bu arada yiyorum nereye gidiyorlar anlamadım😂😂sabah kalkıyorum dümdüz göbüş tuvaletimi yaptıktan sonra tabi 😂😂
Biraz var tabi😂😂
2 öğün yiyorum 2 ara
Ben her dk yiyorum ama günde iki tabak yemiş oluyorum ve üç yumurta falan yiyorum yanına 😂😂
OMG doyduğunu hisset yemek için yeme
Antidepresan ilaclari kullandığım için acıkıyorum
Geçmiş olsun
Saol☺️☺️