Son zamanda kahve cekirdekli olanlarla ilgileniyorum hatta almak istiyoruz ama simdilik is yerimdekinden idare ediyom muthis bir sey o kahve kokusu ve aromasi buram buram yogun bir sekilde geliyor ya agzindaki o tat hissettiriyor yani kahve ictigini belli oluyor, onun disinda evimde ufak mini filtre kahve makinem var bide 2si1aradalardan var ve diger kasikla suya karistirilanlardan.
Bu arada knk o pp ne neden olu gibi yatiyon ksdhfk
Ya bu büyük kahve makineleri varya profesyonel bir amca vardı tanıdık adam hobi olarak yapıyordu böyle bir güzel kahve yok o kahve kokusu bile yeter off
Cevap sahibi
+1 yıl
he bide produksyon var arkasinda kac saat ugrastiniz bunu cekmek icin ajshjfg
Bu makineler çok iyi ya ama okadat tiryaki değilim hahah
Cevap sahibi
+1 yıl
Guzel ya takiliyorum oylesine, her hafta degisik degisik koyarsin artik digerlerini de goruruz. Bende zaten tv radyo bolumu okuyordum da Şu an devam edemiyom stajyer yerim yok henuz diye ama bende seviyom o isi
Simdi gelelim isin puf noktasina kfsdhgj Kahve cekirdek kahvenin en guzel oldugu andir en cok aromasi tadi kokusu vs oldugu seklidir ama filtre kahvesi icin o toz haline getiriyorlar ya oguturek orada bazi aromasi ve tadi kaciyormus bunu ben arastirdim bak bak profesyonellige bak ayni senin foto arkadasin gibi hajfdgj o yuzden boyle cok guzel okkali bir kahve istiyorsan direkt boyle kahve cekirdeginden yapan makineden icecen en guzeli bu sekildedir. Bugunde bilgilendin bak sayemde rica ederim efenim hajfhds
En İyi Cevaplar