Merhabaa 🌸
Ben bir süredir evde yapıyorum. Yulaf unuyla yaptığım için fazla kalorili de olmuyor, hem daha lezzetli oluyor.

Merhabaa 🌸
Ben bir süredir evde yapıyorum. Yulaf unuyla yaptığım için fazla kalorili de olmuyor, hem daha lezzetli oluyor.

Annem genelde bu mini pizzalardan yapar. Şunlarin lezzetini hiç bir yerde bulamıyorum. Evde yapılan bence daha güzel :))
Sizin pizzanızda gayet güzel olmuş. Ekonomik yöndende, sağlık yönündende daha iyi evde yapmanız.
Ellerinize sağlık 😊
Teşekkür ederim, annenizin yaptığı da çok lezzetli görünüyor.
Rica ederim bende teşekkür ederim annem adına🙏🏼
En önemlisi kendi bildigin olmadı daha iyi mesela tostu evde yaparım hep ve daha lezzet aliyorum
Teşekkürler 👍
evet hem daha ekonomik hem de hangi malzemeleri kullandığını biliyorsun taze ve sağlıklı malzemeler seçme imkanın oluyor. ama arada dışarıda da yemek güzel pratik ve sosyal deneyim oluyor ve pizza nefis gözüküyor ellerine sağlık
Teşekkürler tatlım
Cevap
19Cevap
Sen yapınca canım çekiyor mısır da koyuyorsun favorim😂
Ahaha❤️
Geçenlerde evde yapmak istedim hamuru tam pişmedi güzelim pizza heba oldu.
Önce hamuru açtıktan sonra sosunu falan sürmeden direkt fırına verip 5-10 dakika pişirmelisin sonra fırından alıp sosunu sürüp malzemeleri koyup üstü kızarana kadar tekrar fırına vermelisin.
İşte ben hamuru öncesinde pişirmedim direk malzemeleri koyup fırına verdim gitti onca sucuk ve kaşar 🤣
Öyle hamur olur evet.
Evet öyledir, ellerine sağlık çok güzel görünüyor 😊
Teşekkür ederim
Daha yeni kahvaltı yaptım ama karnım acıktı güzel duruyor Ellerine sağlık:)
Teşekkürler
Evde yapılan pizzalar daha lezzetli oluyor. İçinde olduğunu temiz olduğunu biliyorum en azından.
Lezzet açısından daha iyi olacağı kesin ama uğraşamam. Söylerim Dominos'dan 2 tane büyük boy superix pizza bakarım keyfime 😍
Evde kesin daha lezzetli. Ben unsuz da yapmıştım :) hamur taban yerine karnıbahar kullanıyorum
Ev pizzasını daha güzel ve lezzetli buluyorum. Kesinlikle daha iyi.
Yani Mesela aldığım malzemeler de daha çok pizza çıkartabiliyorsun ya da daha büyük ama vakit kaybı
Ev yapımı damak zevkine göre çok daha lezzetli oluyor. Ellerine sağlık. Güzel görünüyor.
Hem ekonomik hem sağlıklı ama tabi tad olarak dışarıdakiyle aynı olmuyor orası da var
Diyette olup farklı tatlar arayışımda olunca güzel nir alternatif bence
Ben ev pizzasını da seviyorum ama dışarıda yapılan da çok güzel bana göre
Evet evde pizza yapmak daha iyi ve pizzayi da çok güzel yaptiniz
Dışarıda pizzayı çok sevmiyorum kendim yapıyorum ve harika oluyor. Seninki de çok güzel görünüyor
Şöyle dışardan yemek malzeme parasıyla falan daha kârlı olabiliyor bazen ama evde yaptığının boyutu daha büyük oluyor istediğini ekleyebiliyorsun falan bence evde yemek daha iyi ve evde yapmak
Yani evde kendi elinde yapılan yiyeceğin lezzeti bi başkadır
Kesinkle katiliyorum. Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canım çekti 😀
Afiyet olsun, çok güzel gözüküyor😇
Evdeki pızza onun xper tutmuyor bence
*yerini
kesinlikle öyle hemde bolca çıkıyor
Kesinlikle hem daha ucuz hem de daha sağlıklı
bir kasar olmuş 344 lira başka bir şey demiyorum
Evde yapilan fast food cok guzel afiyet olsun asko
Teşekkürler canım