Ben sık sık ağırlamayı sevmiyorum. Çünkü özenirim. O yüzden stres yapıyorum. Bugün misafirim var menü şu şekilde, akşam yemeği için tavuk dünyası kekiklim istekleri oldu benden daha önce yapmıştım çok beğenmişlerdi. Sıcak servis olacağı için onların yanında yapacağım ama Çayın yanında da içli köfte, yeşil mercimek salatası ve saray sarması yaptım. Menü nasıl sizce çorba ister mi?
Misafire özenir misiniz ve misafir ağırlamayı sever misiniz?
Misafir ağırlamak demek yemek hazırlamak anlamına gelmiyor. Benim evime gelen yemeğim için gelmiyor, sohbetimiz için geliyor. Evim zaten her zaman temizdir ama misafir geldiğinde bir tur daha özenirim. Yemek konusunda ise karnımızı doyuralım ve biraz da keyif alalım yeter seviyesindeyim.
Evde misafirliği çok sevdiğimi söyleyemem ama olmadan da olmuyor.
Maddi durum öyle zaten ama ben dışarıda buluşmayı daha rahat buluyorum. Aile be akraba ağırlamak biraz daha stresli benim açımdan arkadaşlarımda daha pratik veya ne varsa onu yiyoruz zaten
Akrabaları ağırlamayı pek sevmiyorum daha çok arkadaşlarımı ağırlamayı çok seviyorum hatta çoğu zaman kendim davet ediyorum… bence menünüz çok iyi ellerinize sağlık
Kendime hazırlasam dahi özenirim. Misafiri de severim ama ansızın gelenleri değil. Sevdiğim insanların zamanı olmaz her vakit gelebilirler ama diğerleri..
Kesinlikle 1 haftadır misafir var ve rahat ettiğini bilmek hoşnut kalmasını sağlamak benim için çok önemli misafirperverlik bari kalsın her şey elden gidiyor bari dedeye sahip çıkalım..