Ramazan İftarda misafir ağırlamayı sever misiniz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ramazan'ın ayının en sevdgm kısmı diyebilrm misafir ağırlamak İftarda misafir ağırlamayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben pek sevmem çünkü aşırı kalabalık sevmiyorum hiç. yemekleri de yalnız yemeği severim her zaman 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Bayılırım, kalabalık iftar sofrası birlik ve beraberlik vs 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Gerçekten sevdiklerimse ve onlar da beni ağırlayacaklarsa tabii. 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Evet severiz kalabalık sofralar güzel olur ramazanda 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Hayir sevmem agirlamam, oruçlu iken hic uğraşmıyorum.. 0 0 Yorumla
AzrailinAsistanı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır dertsiz başıma dert açmam özelikle yemek yerken 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hayır misafir sevmem çünkü hiç iyi degiller 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Ramazan konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben pek sevmem çünkü aşırı kalabalık sevmiyorum hiç. yemekleri de yalnız yemeği severim her zaman
Bayılırım, kalabalık iftar sofrası birlik ve beraberlik vs
Gerçekten sevdiklerimse ve onlar da beni ağırlayacaklarsa tabii.
Evet severiz kalabalık sofralar güzel olur ramazanda
Çok güzel bir şey severim
Hayir sevmem agirlamam, oruçlu iken hic uğraşmıyorum..
Hayır dertsiz başıma dert açmam özelikle yemek yerken
İftarda misafir ağırlamayı severim
Hayır misafir sevmem çünkü hiç iyi degiller
Severim
Evet severim
Misafir severim
Severim.
Evet severim